Να κάνει την Καβάλα ευρωπαϊκή πρωτεύουσα της νεολαίας, με την υλοποίηση ορισμένων ενεργειών, έβαλε στόχο ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου 2019, πλαισιωμένος από πέντε νέους στην ηλικία υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, παρουσίασε τα βασικά σημεία του προγράμματος του συνδυασμού, για την αξιοποίηση του νεαρού ηλικιακά έμψυχου δυναμικού του Δήμου Καβάλας.

«Οι νέοι είναι το παρόν και το μέλλον του τόπου, όμως όλα αυτά τα χρόνια βρίσκονται στο περιθώριο. Αρκετοί αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό, ή σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Κι όσοι παραμένουν στην Καβάλα, δεν μπορούν να δημιουργήσουν οικογένεια και επαγγελματικά. Ο στόχος μας είναι, να δημιουργήσουμε ένα Δήμο φιλικό προς τους πολίτες και κυρίως προς τους νέους ανθρώπους. Να τους δώσουμε το «βήμα», για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τους στόχους τους. Θέλουμε να κάνουμε την Καβάλα ευρωπαϊκή πρωτεύουσα της νεολαίας», είπε ο Μάκης Παπαδόπουλος στην αρχική τοποθέτησή του.

Στη συνέχεια μίλησαν τρεις από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ο νέος επιχειρηματίας, Τάσος Μουμτζής, η ιδιωτική υπάλληλος, Βασιλική Μιχαηλίδου και η κόρη του Μάκη Παπαδόπουλου, Τζένη Παπαδημητρίου. Και οι τρεις αναφέρθηκαν στους λόγους που συμμετέχουν στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, γιατί επέλεξαν τον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής μας» και στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε ο Δήμος Καβάλας να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους. Η παρουσίαση έγινε στο roof garden του ξενοδοχείου Airotel Galaxy.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.