Ο Μάκης Παπαδόπουλος ζητάει να αποκατασταθεί η στάση «Διαμαντή» στην Αγία Παρασκευή

0

Να ολοκληρώσει την αποκατάσταση στην στάση «Διαμαντή» της αστικής συγκοινωνίας, που βρίσκεται στην περιοχή Αγίας Παρασκευής της Καβάλας, ζητούν από την Δημοτική Κοινότητα και τον Δήμο Καβάλας, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας» και δημοτικός σύμβουλος, Χρυσόστομος (Μάκης) Παπαδόπουλος και οι τοπικοί σύμβουλοι Καβάλας του συνδυασμού.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής: «Με επιστολή προς την πρόεδρο της Κοινότητας Καβάλας, Φωτεινή Κόγια, οι τοπικοί σύμβουλοι από την παράταξή μας: Γιώργος Βαλτατζής, Τάσος Καλαφάτης, Μπάμπης Ηλιάδης και Δήμητρα Κουνάκου, ζήτησαν να καλύψει η Κοινότητα Καβάλας, λόγω ευελιξίας στην προμήθεια υλικών, την δαπάνη για την οροφή και το παγκάκι που λείπουν από την στάση «Διαμαντή» στην Αγία Παρασκευή. Θυμίζουμε πως στις 18 Ιουλίου δημοσιοποιήσαμε το πρόβλημα, ότι η διοίκηση του Δήμου είχε ξηλώσει από καιρό το στέγαστρο της στάσης από το συγκεκριμένο σημείο, προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία στους κατοίκους.

Στις 29 Ιουλίου, ο Δήμος Καβάλας τοποθέτησε μεν τον σκελετό του στεγάστρου, χωρίς όμως να προσθέσει την οροφή και το κάθισμα-παγκάκι! Έχουν περάσει επτά ημέρες από τότε και η στάση παραμένει «μισοτελειωμένη», καθώς η Τεχνική Υπηρεσία εξήγησε ότι έχει ελλείψεις σε υλικά. Ελπίζουμε, με την πρωτοβουλία μας αυτή, η δημοτική Αρχή να κινηθεί πιο γρήγορα, ώστε να φτιαχτεί εγκαίρως το στέγαστρο της στάσης. Είναι κρίμα να συνεχίσουν να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι από την ζέστη και την ορθοστασία, ειδικά όσοι είναι μεγαλύτερης ηλικίας και με προβλήματα υγείας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.