Ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής, εθελοντισμού και επικοινωνίας, Λεωνίδας Παππάς και ο πρόεδρος της «Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης», Φιλήμων Ξουλόγης, τίμησαν την παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων με επίσκεψη στο Κ.Α.Π.Η. του Βύρωνα, όπου εκτός από την εγκάρδια συνομιλία με τους ηλικιωμένους, υποσχέθηκαν ότι η νέα δημοτική αρχή, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων και για τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών στις δομές που τους φιλοξενούν.

Ο Λ. Παππάς μετέφερε τις ευχές του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για καλή υγεία και μακροημέρευση και επεσήμανε ότι το ενδιαφέρον του Δήμου, για την ικανοποίηση των αναγκών που έχουν οι ηλικιωμένοι, είναι έντονο. Τόνισε, ακόμα, με έμφαση, ότι το περιεχόμενο των εκδηλώσεων στις οποίες παίρνουν μέρος τα μέλη των Κ.Α.Π.Η., αναμένεται σύντομα να εμπλουτιστεί με νέες ιδέες και καινοτόμες δράσεις. Ο πρόεδρος της «Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης», Φ. Ξουλόγης, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι προτίθεται ν’ ανοίξει ένα δίαυλο καθημερινής επικοινωνίας με τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. και να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι τους.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.