– Ο Λουντοβίκ συνεχάρη την Δήμητρα για την επιτυχία του φεστιβάλ Cosmopolis!
– Δηλαδή, του φεστιβάλ που εκείνος κατάργησε, όχι γιατί ήταν ακριβό, αλλά γιατί ήταν έμπνευση της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου Καβάλας του Στάθη Εριφυλλίδη.
– Η Δήμητρα τόλμησε να το αναβιώσει, με τον μισό προϋπολογισμό από εκείνο που δαπανούνταν επί εποχής Εριφυλλίδη και το «ρίσκο» της βγήκε.
– Γιατί η παροιμία λέει: «Ο τολμών νικά». Θα μπορούσε να κρατήσει τα 220 χιλιάρικα και να τα «αξιοποιήσει» κάπου αλλού, ειδικά στην περίοδο της μεγάλης κρίσης που βιώνουμε.
– Όπως, θα μπορούσε να συνεχίσει το φεστιβάλ και ο Λουντοβίκ, με χαμηλότερο προϋπολογισμό και να αποδείξει στην προηγούμενη δημοτική αρχή, ότι γίνεται και με λιγότερα χρήματα.
– Το έκανε με το φεστιβάλ Φιλίππων και η ποιότητα διατηρήθηκε σε υψηλό επίπεδο.
– Δεν ήθελε να συνεχίσει το Cosmopolis. Ήταν (πολιτική) επιλογή του και κρίθηκε γι’ αυτή στις εκλογές.
– Σήμερα, ζητάει από τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας αναλυτική ενημέρωση για τα οικονομικά της διοργάνωσης.
– Δεν καταλαβαίνω, επίσης, γιατί τον εξέπληξε που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έδωσε το «πράσινο φως» να παραχωρηθεί το στρατιωτικό αεροδρόμιο Αμυγδαλεώνα στην εταιρεία Egnatia Aviation και δεν αποφασίζει το ίδιο για την περίπτωση του παλιού στρατοπέδου «Ασημακοπούλου» προς τον Δήμο Καβάλας.
– Τι έσοδα θα έχει το Δημόσιο και ο Ελληνικός Στρατός, αν το πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» γίνει μητροπολιτικό πάρκο;
– Ενώ, αν ο Δήμος Καβάλας έλεγε ότι θα βρει επενδυτή, για να κατασκευάσει ένα ξενοδοχείο resort, που ονειρεύεται και ο Makis όταν γίνει δήμαρχος, τότε θα συζητούσε την παραχώρηση.
– Το ελληνικό Δημόσιο δεν παραχωρεί τίποτα με το αζημίωτο. Ενώ, όταν βρει την ευκαιρία, παρουσιάζει ως δική του την περιουσία άλλων (βλέπετε παλιό νοσοκομείο Καβάλας).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.