• Οφείλω να συγχαρώ τον Λουντοβίκ, γιατί καταφέρνει και τα προλαβαίνει όλα! Ενώ «οργώνει» την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, για να κάνει τον προεκλογικό του αγώνα, βρίσκει χρόνο για να σχολιάζει την τρέχουσα (πολιτική) επικαιρότητα.
  • Το τελευταίο σχόλιο που έγραψε στο αγαπημένο του facebook, αφορούσε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καβάλας, Γιώργο Γραμμένο, ο οποίος τόλμησε να αναφέρει τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων, που καταψήφισαν, ή να θέλετε δεν ψήφισαν, το κείμενο του ψηφίσματος κατά της «συμφωνίας των Πρεσπών».
  • Γιατί διαμαρτύρεσε Λουντοβίκ; Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Στο πρακτικό φαίνονται οι διαφοροποιήσεις που κατέθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι. Οποιοσδήποτε πολίτης έχει πρόσβαση στα πρακτικά των αποφάσεων και μπορεί να διαβάσει τις τοποθετήσεις που έγιναν.
  • Μήπως υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που «ντρέπονται» για τις θέσεις και τη ψήφο τους; Απαγορεύεται στον πρόεδρο να ενημερώνει τους πολίτες, για τις απόψεις που εκφράζουν στις συνεδριάσεις, δηλαδή δημοσίως, οι συνάδελφοι του στο δημοτικό συμβούλιο; Υπάρχουν συμπολίτες που δεν παρακολουθούν τις συνεδριάσεις, ούτε καταφεύγουν στη Γραμματεία για να ζητήσουν τα πρακτικά.
  • Αν η συμπεριφορά του προέδρου είναι «ανήθικη», πώς να σχολιάσω τη δική σου παρέμβαση, καρντάσι Λουντοβίκ, στα εσωτερικά πράγματα των άλλων συνδυασμών και ειδικότερα του συνδυασμού που διοικεί τον Δήμο Καβάλας;
  • Σε αφορά γιατί διαφώνησαν ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και αποστασιοποιήθηκαν από την ομάδα; Γιατί ανησυχείς για την ενότητα της πλειοψηφούσας παράταξης; Επηρεάζει τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, ή μήπως τη λειτουργία του Δήμου; Εάν υπάρχει πρόβλημα, θα το λύσει ο άμεσα ενδιαφερόμενος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.