-Ο Λευτεράκης υπέγραψε με τον δήμαρχο Φαιστού συμβάσεις 920.000 ευρώ, για την κατασκευή πίστας motocross και αναρριχητικών πάρκων στον Δήμο Φαιστού. Τα έργα θα παραδοθούν σε 18 μήνες. Ο Δήμος Φαιστού υπάγεται στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου. Επίσης, προ ημερών ανακοινώθηκε ότι, οι παράκτιοι μεσογειακοί αγώνες του 2023, θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης. Να σημειώσω ότι, ο Νομός Ηρακλείου είναι η εκλογική περιφέρεια του Λευτεράκη, ο οποίος προσφέρει απλόχερα έργα αθλητικών υποδομών και σημαντικές διοργανώσεις στην περιφέρεια που εκλέγεται. Η βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης «πέφτει μακριά» για τον Λευτεράκη. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός (και τουρισμός), Λευτεράκη μου, μπορεί να αναπτυχθεί και στην βόρεια Ελλάδα, η οποία διαθέτει εξαιρετικό ορεινό όγκο για την κατασκευή πάρκων για αναρρίχηση.

-Για παράδειγμα, στην «αλάνα» της Νέας Ηρακλείτσας, θα μπορούσε να κατασκευαστεί μία σύγχρονη πίστα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η οποία θα αναδείκνυε τον Δήμο Παγγαίου, τον Νομό Καβάλας και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, σε προορισμό για τους φίλους του συγκεκριμένου είδους στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Θα μου πείτε ότι, η «αλάνα» δόθηκε στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. και προορίζεται για τουριστική αξιοποίηση. Και η πίστα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι τουριστική αξιοποίηση. Αν κατασκευαζόταν, θα έδινε ώθηση στην τουριστική αγορά της περιοχής, η οποία προσελκύσει κάθε καλοκαίρι χιλιάδες επισκέπτες.

-Ορίστε δήμαρχε Παγγαίου, μία καλή ευκαιρία να επισκεφτείς τον Λευτεράκη και να του προτείνεις να κατασκευάσει μία πίστα για μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Νέα Ηρακλείτσα, γιατί δεν βλέπω το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. να τελειώνει τα επόμενα χρόνια με την παραχώρηση του τουριστικού φιλέτου της «αλάνας». Ενώ, η πίστα θα είναι έτοιμη σε 18 μήνες, όπως στον Δήμο Φαιστού!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.