Θετικός στις παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του δημοτικού σταδίου Καβάλας, «Ανθή Καραγιάννη», δήλωσε ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έπειτα από την συνάντηση που είχε με τον βουλευτή Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας/Θάσου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριο Λαζαρίδη, ο οποίος του μετέφερε το σχετικό αίτημα.

Η κυριότερη παρέμβαση αφορά στην κατασκευή στεγάστρου, κατά πάσα πιθανότητα στην βόρεια πλευρά, για την προστασία των θεατών από τις καιρικές συνθήκες. Έγινε συζήτηση και για άλλα ζητήματα, επίσης για το δημοτικό στάδιο, για τα οποία ενημέρωσαν τον Μ. Λαζαρίδη οι διοικούντες την Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965, αφού η ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο.Κ. χρησιμοποιεί το στάδιο ως έδρα της στα εθνικά πρωταθλήματα.

Ευελπιστούμε ότι ο υφυπουργός, που ασχολείται με αρκετά και σημαντικά θέματα του αθλητισμού αυτόν τον καιρό, θα κάνει πράξη το ενδιαφέρον του και θα συνδράμει στην ικανοποίηση του αιτήματος. Ωστόσο, πρέπει να υπάρξει ενεργοποίηση του Δήμου Καβάλας, πρωτίστως και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, για να μην ξεχαστούν τα ζητήματα που τέθηκαν στον υφυπουργό.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.