Ο Θόδωρος Μουριάδης αποδεικνύεται άξιος «μαθητής» του πολιτικού του μέντορα στην τοπική αυτοδιοίκηση, Κωστή Σιμιτσή, ο οποίος ως δήμαρχος Καβάλας κατάργησε το έθνικ φεστιβάλ Cosmopolis του Στάθη Εριφυλλίδη, επειδή είχε υψηλό κόστος για τον Δήμο.

Ο Θ. Μουριάδης αποφάσισε να μην στηρίξει οικονομικά το Kavala Air Sea Show, για το οποίο ο Κ. Σιμιτσής είχε πει ότι: «Τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας αναπτύσσεται ένα κίνημα, το οποίο την βάζει στην πρωτοπορία, σε σχέση με τις άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είναι το κίνημα του εθελοντισμού, που έχει ευρύτερη διάσταση και σε ότι αφορά τον Δήμο Καβάλας, έχει να κάνει με την υποστήριξη των εκδηλώσεων που συνδιοργανώνει με άλλους τοπικούς φορείς. Στο Air Show είχαμε φέτος περισσότερους από εκατό εθελοντές, διαφόρων ηλικιών, ειδικοτήτων, γνώσεων και δεξιοτήτων, οι οποίοι ήταν απολύτως χρήσιμοι στην οργανωτική επιτροπή και με την φρεσκάδα τους, έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην διοργάνωση και την έκαναν να δείχνει αυτό που πραγματικά είναι. Δηλαδή, μία διοργάνωση που πηγάζει από τον λαό της πόλης και απευθύνεται σ’ αυτόν, για να του προσφέρει διασκέδαση». Τον Μάιο του 2022, οι Καβαλιώτες και οι Καβαλιώτισσες που θέλουν να απολαύσουν τα αεροπλανάκια να πετούν, θα πρέπει να πάνε στην Θεσσαλονίκη!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.