-Ο Κώστας Κουνάκος ελπίζει και εύχεται να βρει νέα πολιτική στέγη το 2023, μετά την αποχώρηση-ανεξαρτητοποίηση του  από τον συνδυασμό του Makis. Δεν πιστεύω, καρντάσια, ότι ο Κώστας θα επαναλάβει το αποτυχημένο εγχείρημα να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο και να διεκδικήσει την δημαρχεία! Έσπασε τα μούτρα του το 2019 και έσπευσε να κρυφτεί στην (πολιτική) αγκαλιά του Makis, ο οποίος νόμισε πως έκανε «μεταγραφή» από το πάνω ράφι! Αλλά, ο Κωστάκης δεν συμβιβάζεται με τα λίγα, έχει υψηλές βλέψεις και προσδοκίες για τον εαυτό του. Έτσι, πολύ γρήγορα αποχώρησε από την παράταξη που τον περίθαλψε πολιτικά και άνοιξε τα φτερά του, για να πετάξει ψηλότερα.

-Μάλλον δεν τα βρήκαν με τον Θίοντορ και παρέμεινε «ανεξάρτητος» δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καβάλας, αλλά συνεργαζόμενος με την παράταξη που διοικεί. Σε αρκετές περιπτώσεις, μάλιστα, εμφανίζεται ως «φανατικός υποστηρικτής» της δημοτικής Αρχής, όπως χθες, που δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι, η επιλογή των Καβαλιωτών (το 2019) ήταν ο «Σύγχρονος Δήμος», ενώ απευθυνόμενος προς συγκεκριμένη μερίδα της «αντιπολίτευσης» είπε πως θα πάρουν το μάθημα τους στις εκλογές του 2023.

-Καταρχάς, Κώστα καρντάσι μου, στις δημοτικές εκλογές του 2019 ο «Σύγχρονος Δήμος» ήρθε δεύτερος συνδυασμός, με απόσταση 7,1 ποσοστιαίων μονάδων και 2.472 ψήφων από τον πρώτο συνδυασμό. Στον β΄ γύρο των εκλογών, οι Καβαλιώτες και οι Καβαλιώτισσες ψήφισαν τον δήμαρχο και όχι τον συνδυασμό που ήθελαν. Σημειωτέον ότι, το ποσοστό συμμετοχής στον β΄ γύρο των εκλογών ήταν 40,81%. Επομένως, οι Καβαλιώτες και οι Καβαλιώτισσες που ψήφισαν τότε επέλεξαν δήμαρχο και την πρώτη Κυριακή τον συνδυασμό. Κι ο Θίοντορ ήταν επικεφαλής στον δεύτερο συνδυασμό.

-Εύχομαι, Κώστα καρντάσι μου, το έντονο φλερτ με τον Θίοντορ να έχει ανταπόκριση και να εναχθείς το 2023, στον συνδυασμό που ηττήθηκε το 2019! Αλλά, δεν είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρεις να πάρεις περισσότερες από τις 537 ψήφους με τον συνδυασμό που ήρθε τρίτος στις εκλογές του 2019.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.