Ο Κ. Αντωνιάδης «υποκλίνεται» στους νοσηλευτές: «Σας ευχαριστούμε που σώζετε ζωές, σας ευχαριστούμε που κρατάτε την ανθρωπιά ζωντανή»

0

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας βρέθηκε ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Αντωνιάδης, ο οποίος συμμετείχε στην λιτή εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα νοσηλευτών. Με αφορμή την παρουσία του στην τιμητική εκδήλωση έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τιμούμε την παγκόσμια ημέρα νοσηλευτών. Τιμούμε τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές, που από την πρώτη γραμμή και δίπλα στους ασθενείς, παρέχουν θεραπεία, παρηγοριά και στήριξη. H υγειονομική κρίση με την πανδημία του covid-19, ανέδειξε, για μία ακόμα φορά, την επιστημονική επάρκεια, τον επαγγελματισμό, αλλά και το τεράστιο πλεόνασμα ανθρωπιάς, ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, των νοσηλευτών του δημόσιου συστήματος υγείας της χώρας μας. Οφείλουμε πολλά σε αυτό το αξιόμαχο υγειονομικό προσωπικό, που με αυταπάρνηση στάθηκε και στέκεται δίπλα στον πολίτη και στον ασθενή, προσφέροντας την κρίσιμη αυτή ώρα πολύτιμες υπηρεσίες. Πέρα από το αυτονόητο ευχαριστώ που τους οφείλουμε, χρειάζονται να γίνουν ακόμα πολλά. Να ενισχύσουμε άμεσα το σύστημα υγείας, με πρόσθετο νοσηλευτικό προσωπικό. Να εξασφαλίσουμε στους νοσηλευτές μας καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας, αλλά και αμοιβές, που να ανταποκρίνονται στο δύσκολο έργο τους. Η στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας με πράξεις, είναι ευθύνη όλων μας. Σας ευχαριστούμε που σώζετε ζωές, σας ευχαριστούμε που κρατάτε την ανθρωπιά ζωντανή».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.