Ο Κ. Αντωνιάδης συνεχάρη το διοικητικό συμβούλιο και το προσωπικό του παιδικού σταθμού του σωματείου «Μέριμνα για το παιδί»

0

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, μαζί με τον ειδικό σύμβουλο του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Κίμωνα Παπαδόπουλο, επισκέφτηκαν τον παιδικό σταθμό «Μέριμνα για το παιδί», όπου συναντήθηκαν με την πρόεδρο του σωματείου, Αυγή Χρυσανθίδου και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις. Μετά την συνάντηση, ο αντιπεριφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ενισχύει οικονομικά τον παιδικό σταθμό «Μέριμνα για το παιδί», που ιδρύθηκε το 1956 και διαθέτει ένα εξαιρετικό νηπιαγωγείο, το οποίο παρέχει φροντίδα, τροφή, μάθηση και ψυχαγωγία σε εβδομήντα πέντε παιδιά ηλικίας από δύο έως και πέντε ετών. Πράγματι, αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στην πρόεδρο και στο διοικητικό συμβούλιο, όσο και στους εργαζόμενους, που εξήντα και πλέον έτη συμβάλλουν, μέσα από το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα και την αγάπη προς τα παιδιά, στην σωματική και πνευματική ανάδειξη των παιδιών μας, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν και να συνυπάρχουν αρμονικά».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.