Ο Κ. Αντωνιάδης και ο Ι. Πασχαλίδης επισκέφτηκαν την αγορά της Καβάλας

0

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του τμήματος Εμπορίου Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας επισκέφτηκε την αγορά της Καβάλας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Βασίλη Λεμονίδη και τον αντιπρόεδρο, Γιάννη Κελγιώργη, του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. «Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας έχει μία αγαστή συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, που καθημερινά, κάτω από αντίξοες συνθήκες, αγωνίζεται για να συμφέροντα των εμπόρων που έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη οικονομική ζημία. Το άνοιγμα της αγοράς και του λιανεμπορίου είναι προς τη θετική πλευρά για την οικονομία και την ασφυκτική κατάσταση που επικρατεί στον εμπορικό κόσμο. Όμως, θα πρέπει οι έμποροι και οι καταναλωτές, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ο Covid19 είναι εδώ και απειλεί τις ζωές μας. Οι έλεγχοι τήρησης των μέτρων, θα συνεχίσουν απρόσκοπτα και εντατικότερα και θα σαρώνουμε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας για την προστασία του πληθυσμού, αλλά και της αγοράς. Όλοι μαζί, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε κι αυτό το εμπόδιο στη ζωή μας. Με τη σωστή χρήση της μάσκας, την τήρηση αποστάσεων και τον εμβολιασμού του μεγάλου ποσοστού των πολιτών, θα νικήσουμε και θα επανέλθουμε στην κανονικότατα», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης.

Επίσης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης, επισκέφτηκε κι αυτός την αγορά και συνομίλησε με τους καταστηματάρχες, με σκοπό να αφουγκραστεί την επίπτωση των κυβερνητικών μέτρων για το άνοιγμα των καταστημάτων λιανικού εμπορίου. «Παρατήρησα ότι υπάρχει ικανοποίηση για την επαναλειτουργία των καταστημάτων στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας. Η κίνηση, σύμφωνα με τους επιχειρηματίες, έχει αυξηθεί λόγω και της περιόδου των εκπτώσεων. Είδα ιδίοις όμασι τα μέτρα να τηρούνται τόσο από τους καταστηματάρχες, όσο και από τους πολίτες. Χαίρομαι πολύ για το θετικό κλίμα που επικρατεί και ευχαριστώ τον υπουργό για τις άμεσες και αποτελεσματικές κινήσεις του. Πλέον, όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει πως αποτελούμε μέρος της λύσης του προβλήματος και θα τα καταφέρουμε μαζί», δήλωσε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.