Ένα ακόμα ζήτημα, το οποίο χρονίζει, ενέταξε στην «ατζέντα», πέρα των αρμοδιοτήτων του, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, ο οποίος την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, θα συγκαλέσει στο γραφείο του συνάντηση με τοπικούς παράγοντες, όπως οι βουλευτές, ο δήμαρχος Καβάλας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, ο αντιπρύτανης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), για να συζητήσουν πως θα συντονιστούν με σκοπό να διεκδικήσουν την παραχώρηση του παλιού Πρωτοδικείου (δικαστικού μεγάρου).

Σε πρώτη φάση, τόνισε ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης, πρέπει να δημιουργήσουμε ένα κοινό μέτωπο, για να διεκδικήσουμε το κτήριο, που είναι σύμβολο για την Καβάλα και ρημάζει. Αφού συμφωνήσουν οι τοπικοί φορείς και επιτευχθεί ο στόχος, στην συνέχεια θα συναποφασίσουν για την χρήση του. «Προέχει να συντονιστούμε και να διεκδικήσουμε το κτήριο, γιατί η ΕΤ.Α.Δ. είναι σκληρός διαπραγματευτής», σημείωσε και επεσήμανε, ακόμα, πως είναι απαραίτητη η στήριξη όλης της τοπικής κοινωνίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.