-Ο Κώστας Πεφάνης διεκδικεί τον αρνητικό τίτλο του χειρότερου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καβάλας από την πρώτη περίοδο του δημάρχου Στάθη Εριφυλλίδη. Στην ίδια κατηγορία θα βάλω, καρντάσια και την Άννα Σπανδώνη, που διετέλεσε πρόεδρος στην δεύτερη θητεία του Λουντοβίκ.

-Πέρα από τις προσβολές σε βάρος δημοτικών συμβούλων, ακόμα και επικεφαλής των παρατάξεων, ο νυν πρόεδρος αποδείχτηκε ακατάλληλος να διευθύνει τις συνεδριάσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε συνεδρίαση υπάρχει ένταση και η διάρκεια υπερβαίνει το λογικό χρονικό όριο. Αρκετές φορές, είναι η αιτία που προκαλεί την ένταση και αναγκάζει τους «θερμόαιμους» δημοτικούς συμβούλους να χάσουν την ψυχραιμία τους.

-Στην τελευταία συνεδρίαση, την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, έδωσε την άδεια στον εαυτό του, να ερμηνεύσει τον κανονισμό λειτουργίας του συλλογικού οργάνου, όπως θέλει αυτός, γιατί απλά είναι ο πρόεδρος!

-Πριν ακόμα διεξαχθεί η ψηφοφορία ενός θέματος κι ενώ αποχώρησε από την αίθουσα μερίδα δημοτικών συμβούλων της λεγόμενης «αντιπολίτευσης», σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την φραστική επίθεση που δέχτηκε από τον δήμαρχο, ανακοίνωσε το «(ισόπαλο) αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και την έγκριση του θέματος χάρη στην «διπλή» δύναμη που έχει η ψήφος του!

-Κι όταν διαμαρτυρήθηκε ο Νίκος Μαυρίδης, ο οποίος είναι έμπειρος στα ζητήματα λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, ως παλιός πρόεδρος του συλλογικού οργάνου, ο Κώστας Πεφάνης ρώτησε τους εναπομείναντες δημοτικούς συμβούλους (η ώρα της συνεδρίασης ήταν περασμένη) αν συμφωνούν να γίνει ονομαστική ψηφοφορία για το ίδιο θέμα επί των παρόντων στην αίθουσα!

-Ο Κώστας Πεφάνης έχει εκτροχιαστεί και μαζί του εκτροχιάστηκε η λειτουργία του κορυφαίου συλλογικού οργάνου της τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα τολμήσω να πω, καρντάσια, ότι μοιάζει να διευθύνει καυγάδες σε καφενείο και λυπάμαι για τον χαρακτηρισμό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.