“Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου δεν έχει καμία σχέση με τα Μνημόνια”

0

Σε απάντηση της ανακοίνωσης που εξέδωσε η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ ο επικεφαλής της «Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης», υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Βαγγέλης Παππάς δήλωσε:

«Προφανώς λείπουν από την Καβάλα οι μνημονιακοί δήμαρχοι και βουλευτές, οι συνομιλητές της Τρόικας και των απεσταλμένων τους όπως ο κ. Φούχτελ και οι «σύντροφοι» του ΚΚΕ «ανακάλυψαν» τον… Κώστα Παπακωνσταντίνου για να εξαπολύσουν την άδικη και καθ’ όλα αστήρικτη επίθεσή τους στο πρόσωπό του. Επίθεση σε έναν άνθρωπο για τον οποίο είναι τιμή μας να στελεχώνει το ψηφοδέλτιο της «Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης», έναν σοβαρό και ηθικό άνθρωπο του αθλητισμού που δια επαίνων άπαντες ομολόγησαν ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή.

Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου δεν έχει καμία σχέση με τα Μνημόνια. Αν ήταν μνημονιακός, θα ήταν σε άλλους χώρους κι όχι μαζί μας.

Προφανώς λείπουν από την Καβάλα οι εργοδότες που εφάρμοσαν όλους τους αντεργατικούς μνημονιακούς νόμους και τις ελαστικές μορφές εργασίας στην Καβάλα ή αυτοί που απέλυσαν με τα ίδια προσχήματα δεκάδες εργαζόμενους.

Συμπληρώνουν την ανακοίνωσή τους με… σάλτσες για να μπορούν να σταθούν οι κατηγορίες τους και για την Πατριωτική Κίνηση, η οποία δεν είναι κομματικός οργανισμός αλλά, μια πολιτική οργάνωση η οποία κάθε άλλο από ναζιστικούς και άλλους προσανατολισμούς έχει, παρά μόνο να βοηθά τους αδύναμους, να σπεύδει εθελοντικά όπου την καλούν για τον ευπρεπισμό στους κοινόχρηστους χώρους κι έχει σε υψηλή θέση την αλληλεγγύη. Για τους «συντρόφους» του ΚΚΕ προφανώς ό,τι δεν ταιριάζει με τα χνώτα τους, του κολλάνε μια ρετσινιά.

Δεν βρήκαν λοιπόν κάποιον άλλο να κατηγορήσουν, προφανώς διότι αντιλήφθηκαν έντρομοι ότι διεισδύουμε με το λόγο και τις πράξεις μας εκεί που αυτοί θεωρούσαν δική τους «πελατεία».

Συγγνώμη «σύντροφοι» που μπορούμε και πείθουμε τους «δικούς» σας ανθρώπους καλύτερα από εσάς διότι εμείς, δεν είμαστε δήθεν αγωνιστές. Εμείς, είμαστε πραγματικοί αγωνιστές. Όταν αγωνιζόμαστε, είμαστε όλοι εκεί με τη γροθιά κι εκεί δείχνουμε την αποτελεσματικότητά μας.

Μη σας τρομάζει που παίρνουμε τη θέση σας. Ίσως είναι καλύτερο για τον τόπο διότι θέλουμε, όχι να ταλαιπωρήσουμε την κοινωνία αλλά, να την οδηγήσουμε σε αποτελεσματικότητα, εκεί που θα βρει διέξοδο για να λύσει τα προβλήματά της».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.