Ο πρωταθλητής του στίβου στο αγώνισμα των 110 μέτρων με εμπόδια, Κώστας Δουβαλίδης, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και θα συμμετέχει την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στους αγώνες σκυταλοδρομιών δρόμου «Βίκος Street Relays» στο παραλιακό μέτωπο της Καβάλας. Ο χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής το 2006 και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στους παίδες, στηρίζει εδώ και χρόνια τη διοργάνωση με συμμετοχή και παρουσία στους αγώνες του Πειραιά το 2015. Ο Δραμινός πρωταθλητής θα τρέξει στην Καβάλα με την ομάδα της ΣΕΕΔΑ στη σκυταλοδρομία  4Χ2.500μ., μαζί με τον συντοπίτη του πρωταθλητή της σκοποβολής, στο αγώνισμα αεροβόλο τουφέκι 10 μέτρων, Γιώργο Πετσάνη, ο οποίος αναδείχτηκε ένατος νικητής στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας και πέμπτος πρωταθλητής Ευρώπης.

Επίσης, από τη Δράμα θα συμμετέχουν στις σκυταλοδρομίες 4Χ2.500μ. η αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, πρωταθλήτρια Ευρώπης, Θεανώ Ζαγκλιβέρη, μαζί με τη νέα γενιά πρωταθλητών της πόλης, τον Βασίλη Φωτιάδη, τον Μπόρις Χαραλαμπίδη, την Εύη Μεταξά και την Ελένη Παστιρματζή Ελένη. Στους αγώνες, τέλος, θα τρέξουν και πρωταθλητές από το kick boxing, το TAEKBONTO και την τεχνική κολύμβηση.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του «Ερμή 1877» hermes-events.org και στα γραφεία του Ομίλου Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας. Η προθεσμία των ηλεκτρονικών δηλώσεων συμμετοχής για όλες τις ομάδες λήγει την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@relays.gr, ή να ενημερωθείτε από τα Social Media (https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece, https://twitter.com/StreetRelays, https://www.instagram.com/street_relays).


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here