-Μετά το «freedom pass», ο Κυριάκος υποσχέθηκε στους ανήλικους Έλληνες 15 έως και 17 ετών δώρο στο κινητό τους τηλέφωνο 50 GB, εφόσον εμβολιάστηκαν, ή θα εμβολιαστούν έως το τέλος του 2021! Έφηβοι και έφηβες, λοιπόν, σπεύσατε, γιατί η προσφορά του «πρωθυπουργού» της χώρας, ο οποίος μεριμνά και για την ενίσχυση των εσόδων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, είναι δελεαστική!

-Αφού η μεγάλη πλειοψηφία των ανηλίκων, δεν θα έχει πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τα επόμενα χρόνια, λόγω της Ελάχιστης βάσης εισαγωγής στα πανεπιστήμια, θα έχουν περισσότερο χρόνο να αφιερώσουν στην κινητή τηλεφωνία με την προσφορά του Κυριάκου! Εγώ, καρντάσια, θα προτιμούσα να δοθούν κίνητρα στους νέους και τις νέες για να σπουδάσουν στην Ελλάδα (και όχι στο εξωτερικό), παρά να αποκτήσουν «μεταπτυχιακό» τίτλο στην κινητή τηλεφωνία. Πόσο χαμηλά θα πέσεις ακόμα, Κυριάκο καρντάσι, για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των νέων ανθρώπων, που μαστίζονται από την ανεργία, δεν έχουν πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση και φεύγουν μετανάστες στο εξωτερικό, γιατί δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια στην Ελλάδα;

-Ειλικρινά, καρντάσια, εσείς θεωρείτε σοβαρό έναν τέτοιο πολιτικό, που δέχεται τέτοιες γελοίες εισηγήσεις από τους συνεργάτες του; Πως θα διαχειριστεί ο πολιτικός αυτός τις μεγάλες κρίσεις της πανδημίας του covid-19, των μεταναστευτικών ροών και των εθνικών θεμάτων; Αλίμονο μας! Μετά τους ανήλικους Έλληνες 15-17 ετών, θα προσφέρει 50GB και στους μετανάστες που φιλοξενούνται στις διάφορες δομές, εφόσον πήραν το άσυλο, ή θα ζητήσουν άσυλο στην Ελλάδα έως το τέλος του 2021! Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, αν θα αυξηθούν οι ροές μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα, θαλάσσια και χερσαία, τους επόμενους μήνες. Έμαθαν, βέβαια και τα «περάσματα» από την ελληνοβουλγαρική μεθόριο, αφού εκεί η φύλαξη είναι ελλιπής. Η Βουλγαρία υποτίθεται πως είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχουμε εμπιστοσύνη πως φυλάσσει τα σύνορα της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.