Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία, την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, στην Καβάλα, τη Θάσο και τη Δράμα.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, θα συναντηθεί με αλιείς στην ιχθυόσκαλα της Καβάλας και στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Energean Oil & Gas στον Πρίνο. Αργότερα, θα μεταβεί στη Θάσο και θα επισκεφθεί το χωριό Καζαβίτι, το οποίο είχε πληγεί από την μεγάλη πυρκαγιά τον Σεπτέμβριο του 2016. Ακολούθως, θα επισκεφθεί στον Λιμένα και στη Χρυσούπολη, όπου θα επισκεφθεί τη ΔΗΜ.Τ.Ο. (Δημοτική Τοπική Οργάνωση) και πρότυπο θερμοκήπιο αξιοποίησης γεωθερμικού πεδίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου των ατόμων με αναπηρίες Νομού Καβάλας, με τοπικούς φορείς στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας και με τη δήμαρχο Καβάλας, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολίτες.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Παγγαίου και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Μετά τους Φιλίππους θα αναχωρήσει για τη Δράμα, όπου θα ξεναγηθεί σε καινοτόμα επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών.

Ακολούθως, θα επισκεφθεί τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του Νομού στο Επιμελητήριο, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Δράμας και θα συνομιλήσει με πολίτες.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το πρωί άκουγα στο ραδιόφων πώς ξεκίνησε από την ισχυόσκαλα ο Πρόεδρος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Σημείωσα όστι σε απάντηση για τα προβλήματα του κλάδου ανέφερε: (α) θα μειώσουμε σε 2 χρόνια σταδιακά τη φορολογία από 29% σε 20% (πολύ καλά….. αν τον αφήσουν….) και (β) ότι θα βρεί από το ΕΣΠΑ. Εδώ είναι που κλείνεις την πόρτα και λες “μεγάλε, άφησε το δούλεμα!” Αν δεν έχεις να πεις κάτι, μην το λες. Από που θα κόψεις για να δώσεις στον κλάδο; Επίσης, το Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας δεν το γνωρίζεις;
    Εύκολες απαντήσεις του τύπου (από το ΕΣΠΑ….. σα να είναι το ΕΣΠΑ κάποιο αποθεματικό!!!!).

    Κρίμα….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.