Με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Θόδωρο Καράογλου, συναντήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης. Ο δήμαρχος, αναφέρει δελτίο Τύπου, ενημέρωσε τον υφυπουργό, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου. Ζήτησε τη στήριξη, για τη συντομότερη επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος στην ανατολική πλευρά της Καβάλας, από τη ζημιά σε τμήμα της γέφυρας μπροστά στο παλιό νοσοκομείο και για την επίσπευση της διαδικασίας δημοπράτησης της μελέτης, που αφορά στην ολοκλήρωση της περιμετρικής οδού της πόλης.

Επίσης, αναφέρθηκε στις καταστροφές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και ζήτησε τη συνδρομή του υφυπουργού, για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αναγκαιότητα αναβάθμισης του τοπικού οδικού δικτύου και στην άρση του αποκλεισμού της Καβάλας, από το δίκτυο οικιακού φυσικού αερίου που πρόκειται να κατασκευάσει η ΔΕΔΑ.

Ο υφυπουργός, αφού άκουσε με προσοχή όσα του είπε ο δήμαρχος Καβάλας, δεσμεύτηκε πως θα προωθήσει στους αρμόδιους υπουργούς τα αιτήματα και δήλωσε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, για την τουριστική προβολή της ευρύτερης περιοχής, μέσω των συνεργασιών που έχει αναπτύξει τους τελευταίους μήνες, με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους κοινωνικούς εταίρους.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.