-Απαξιωτική, ειρωνική, αλαζονική, είναι η δήλωση που έκανε ο Θίοντορ εναντίον της δημοτικής συμβούλου, Αναστασίας Ιωσηφίδου, επειδή «τόλμησε» να προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, για να ζητήσει την ακύρωση της απόφασης που έλαβε, κατά πλειοψηφία, η οικονομική επιτροπή του Δήμου Καβάλας, για την συμφωνία που έκανε ο Θίοντορ με την διοίκηση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ.), σχετικά με την εκμίσθωση της ακτής «Καλαμίτσα» στον Δήμο. «Η κυρία Ιωσηφίδου μπορεί να λέει ότι θέλει, έρχονται οι εκλογές και διεκδικεί την αρχηγία μιας παράταξης, οπότε την καταλαβαίνω και την συμπονώ», είπε ο Θίοντορ. Η δήλωση αυτή, επίσης, δείχνει και την μεγάλη ανασφάλεια που έχει!

-Καταρχάς, Θίοντορ καρντάσι, εσύ δεν διεκδίκησες την αρχηγία παράταξης, αλλά «πήρες το δαχτυλίδι της διαδοχής» από τον Λουντοβίκ! Απλά, άλλαξες την ονομασία της παράταξης και έβαλες στο ψηφοδέλτιο, όσους και όσες δέχτηκαν την αναγόρευσή σου σε αρχηγό της προηγούμενης παράταξης.

-Από κει και πέρα, οι εκλογές θα γίνουν το 2023, δηλαδή το επόμενο έτος. Εκτός κι αν η Αν. Ιωσηφίδου θα είναι υποψήφια στις εθνικές εκλογές και γνωρίζεις ότι ο Κυριάκος θα τις προκηρύξει σύντομα. Αλλά, εκείνο που ενοχλεί, καρντάσι μου, είναι ο απαξιωτικός λόγος για μία δημοτική σύμβουλο, η οποία άσκησε το νόμιμο δικαίωμα και ζήτησε να ελεγχθεί η νομιμότητα μιας απόφασης οργάνου του Δήμου, από την αρμόδια Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

-Και το έκανε με ένα πολυσέλιδο υπόμνημα επιχειρημάτων. Δεν είναι πολιτισμένο σχόλιο, επομένως, ότι: «Μπορεί να λέει ότι θέλει». Το υπόμνημα που έστειλε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, δεν είναι… λόγια του αέρα! Προσέβαλες και τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο οποίος δέχτηκε τον νομικό ισχυρισμό της δημοτικής συμβούλου και ακύρωσε την απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν συνεχίσει ο δήμαρχος κινδυνεύει να του καταλογιστουν ποινικές ευθύνες γι αυτό καλό είναι να προσέξει από εδώ κ πέρα κ τι λέει αλλά περισσότερο τι πράττει γιατί κινδυνεύει ο Δήμος Καβάλας να ζημιωθεί με πολλά εκατομμύρια ευρώ τα επόμενα χρόνια από τις ενέργειες του για ενός ακόμα έτους δημάρχου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.