Ο Ε.Ο.Δ.Υ. θα κάνει γρήγορα διαγνωστικά τεστ covid-19 στην Ελευθερούπολη και στη Νικήσιανη

0

Ο βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης, βρισκόμενος σε συνεχή επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), ενημερώνει τους κατοίκους των περιοχών της Ελευθερούπολης, της Νικήσιανης, του Αγίου Χριστοφόρου και της Γεωργιανής, ότι θα πραγματοποιηθούν διαγνωστικά τεστ covid-19. Ο Ε.Ο.Δ.Υ., ανταποκρινόμενος στο αίτημα του βουλευτή, θα αρχίσει σύντομα τη διαδικασία. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 (10:00-15:00) κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. θα βρεθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ορφέας» στη Νικήσιανη και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 (τις ίδιες ώρες) στο Κ.Α.Π.Η. Ελευθερούπολης. «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ε.Ο.Δ.Υ. για την άμεση ανταπόκριση, τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη και τον γενικό γραμματέα του Δήμου, Γεώργιο Καλλινικίδη, για την πολύ καλή συνεργασία, όπως και τον δημοσιογράφο, Φραγκίσκο Σοφτά, για την ενημέρωση που μου παρείχε. Μένουμε ασφαλείς και θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο βουλευτής.

Επίσης, ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς της Θάσου, με δηλωθέντα κωδικό 164, ότι λύθηκε, κατόπιν και της σχετικής ερώτησης που κατέθεσε, το τεχνικό πρόβλημα στην πλατφόρμα και μπορούν να υποβάλλουν, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, τις αιτήσεις τους. «Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό, Μάκη Βορίδη και τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, Γεώργιο Στρατάκο», δήλωσε.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.