• Ο Ιωάννης Εριφυλλίδης τζούνιορ συνεχίζει τις πολιτικές επαφές στον Δήμο Καβάλας μετά μουσικής πλέον. Και ποιου είδους; Μουσικής τζαζ παρακαλώ! Τις προάλλες πήγε στη Νέα Καρβάλη, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία στις Κρηνίδες. Εάν υποψιαστώ ότι ο Ιωάννης θα πάει την τζαζ μουσική και στο Λυκόστομο, θα πεθάνω!
  • Οι διαλέξεις και οι συναυλίες, βεβαίως, είναι η πρόφαση, για να αφουγκραστεί την απήχηση που έχει η κίνηση που ίδρυσε, με την ονομασία: «Η Καβάλα μπροστά», στους δημότες του Δήμου Καβάλας. Αφετέρου, θέλει να εμπλουτίσει την κίνηση αυτή με πρόσωπα τα οποία θα στελεχώσουν, μελλοντικά, έναν συνδυασμό.
  • Στη Νέα Καρβάλη τον βοήθησαν να κάνει τη συναυλία οι πρόεδροι της Στέγης Πολιτισμού και της Τοπικής Κοινότητας, οι οποίοι έχουν σημαντική επιρροή στη μικρή κοινωνία του οικισμού που βρίσκεται στα ανατολικά της Καβάλας. Γι’ αυτό και στη συναυλία πήγε αρκετός κόσμος, όπως είπε ο Ιωάννης. Διότι έγινε κινητοποίηση. Μη μου πείτε, καρντάσια, ότι οι κάτοικοι της Νέας Καρβάλης πήγαν για να απολαύσουν το κοντσέρτο τζαζ μουσικής.
  • Ο Ιωάννης δεν έχασε την ευκαιρία και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του τόπου, όπως την κατάσταση του Λαογραφικού Μουσείου. «Πρέπει οι Αρχές του τόπου, να σκύψουν στο Λαογραφικό μουσείο, το οποίο ενώ βραβεύτηκε ως το καλύτερο του είδους στην Ευρώπη, έχει κτιριακά προβλήματα», είπε και πρόσθεσε: «θα δω αν μπορώ να κάνω κάτι με το Υπουργείο Πολιτισμού, τώρα που είμαι στο «Αθήνα 2021». Δήμος Καβάλας και Περιφέρεια πρέπει να δούνε το πρόβλημα, γιατί μιλάμε για ένα στολίδι, που πρέπει να προσέξουμε».
  • Γιατί δεν απευθύνεται στον δήμαρχο και στον περιφερειάρχη ο πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού Νέας Καρβάλης, Ιωάννη καρντάσι μου, στην οποία ανήκει το μουσείο; Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν στη συντήρηση του κτιρίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.