– Δεν το κρύβω, καρντάσια, ότι ανησυχούσα που σταμάτησα να ασχολούμαι με τον «επτάστερο».
– Ας είναι καλά ο Πάνος Καμμένος, που μίλησε στον ΑΝΤ1, για τα στελέχη που είναι εκτός κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
– Έτσι, ο «επτάστερος» έστειλε αμέσως απάντηση στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και δήλωσε ότι: «Σαφώς και ανήκω στη Νέα Δημοκρατία».
– Οι ψηφοφόροι του κόμματος, λοιπόν, ας κοιμούνται ήσυχοι τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Ο «επτάστερος» δήλωσε «παρών» και «μάχιμος»(;).
– Εμένα, όμως, μου έδωσε την εντύπωση του «παροπλισμένου» και του πολιτικού που βρίσκεται «προ των πυλών της συνταξιοδότησης».
– Ο «επτάστερος» απέχει από τα τοπικά ζητήματα. Τις ελάχιστες φορές που έκανε δήλωση για κάποιο τοπικό ζήτημα, όπως με την κατάσταση στα Λιπάσματα Καβάλας, προκάλεσε αντίδραση.
– Θα φανεί στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, αν θα έχει ενεργό ρόλο στη Νέα Δημοκρατία και αν θα διεκδικήσει, να ράψει και το όγδοο αστέρι στο σακάκι του (πολιτικού) κουστουμιού του.
– Προς το παρόν, ο πολιτικός βίος του κυλάει σε χαλαρό ρυθμό, κάνοντας την απαραίτητη «αποτοξίνωση» και ενδοσκόπηση.
– Πριν πάρει κάποιος την απόφαση να συνεχίσει στον στίβο της πολιτικής, είναι πολύ χρήσιμο να κάνει ένα απολογισμό και να επανατοποθετήσει τους στόχους του.
– Ο «επτάστερος», μάλλον, βρίσκεται σ’ αυτή τη φάση, που θέλει την αποστασιοποίηση και, γιατί όχι, την ηθελημένη προσωρινή(;) απομόνωση.
– Μπορεί στο τέλος αυτής της διαδικασίας, επίσης, να ανακοινώσει την απόσυρση από την ενεργό πολιτική δράση.
– Τότε, θα κρεμάσει το σακάκι με τα επτά αστέρια στην ντουλάπα. Και θα απολαύσει, ήρεμα, το υπόλοιπο της ζωής μακριά από την πολιτική κονίστρα.
– Στην περίπτωση αυτή, θέλω να ακούσω την ανακοίνωση της απόφασης από τον ίδιο και όχι από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Έχει το (πολιτικό) νόημα της η κίνηση αυτή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.