Ο εορτασμός της ημέρας των ενόπλων δυνάμεων στην Καβάλα

0

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ανακοίνωσε το πρόγραμμα εορτασμού της ημέρας των ενόπλων δυνάμεων, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021. Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν είναι οι ακόλουθες:

-Σημαιοστολισμός σε όλη την επικράτεια, από την 8η πρωινή ώρα έως και την δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2021.

-Φωταγώγηση των καταστημάτων του δημοσίου, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.), των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2021.

08:00 έπαρση της σημαίας στην πλατεία Ελευθερίας.

10:00 απόδοση τιμών με μέριμνα της ΧΧΤΘΜ (20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας).

10:30 δοξολογία στον ιερό ναό αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ. Στέφανου. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Θεόδωρος Τζατζάρης, ταξίαρχος εν αποστρατεία, πρώην πρόεδρος ΕΑΑΣ/Καβάλας.

11:00 επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των ηρώων (δημοτικός κήπος).

11:15 κατάθεση στεφάνων από τους βουλευτές, τον δήμαρχο Καβάλας, τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, τον διοικητή της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, τον αντιπρόεδρο του ΔΙ.ΠΑ.Ε. (Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας), τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, τον διοικητή της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Καβάλας, τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και νήσων βορείου Αιγαίου, τον πρόεδρο της Εθνικής Ένωσης Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, τους προέδρους των αντιστασιακών Οργανώσεων. Τήρηση ενός λεπτού σιγής. Ανάκρουση εθνικού ύμνου.

16:40 υποστολή σημαίας στην πλατεία Ελευθερίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.