-Με έκπληξη, δυσάρεστη ομολογούμε, διαβάσαμε ότι, ο πρώην νομικός σύμβουλος της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965, Χαράλαμπος (Μπάμπης) Κουφατζής, θα αποστείλει εξώδικη πρόσκληση προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που συγκροτήθηκε πρόσφατα, υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, προκειμένου να καταθέσουν τι γνωρίζουν σχετικά με την προέλευση των χρημάτων που κατέθεσε ο ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε., Αλέξανδρος Χαντιτάτζι, για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

-Μας προκάλεσε αρνητική έκπληξη, η είδηση αυτή, γιατί ο νομικός εκπρόσωπος του προηγούμενου διοικητικού σχήματος της Π.Α.Ε., ζητάει να γίνει έλεγχος του «πόθεν έσχες» και γιατί ο Χ. Κουφατζής εκπροσωπεί τους ανθρώπους, οι οποίοι στις 6 Αυγούστου 2021, ανήμερα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, «έδωσαν τα χέρια» με τον Αλ. Χαντιτάτζι, για την μεταβίβαση των μετοχών τους, χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα και την αλλαγή της ιδιοκτησίας στην Π.Α.Ε. Ένας από τους όρους που έβαλαν, στην συμφωνία κυρίων που έγινε τότε, ήταν, ο Αλ. Χαντιτάτζι να βάλει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ο όρος αυτός εκπληρώθηκε, ωστόσο ο Χ. Κουφατζής θα ζητήσει να ελεγχθεί η προέλευση των χρημάτων!

-Αναρωτιόμαστε τι άλλαξε μετά την 6η Αυγούστου 2021 και «χάθηκε» η εμπιστοσύνη των προηγούμενων ιδιοκτητών προς τον άνθρωπο με τον οποίο έδωσαν τα χέρια; Ο Αλ. Χαντιτάτζι εκπλήρωσε τον όρο της συμφωνίας και έβαλε τα χρήματα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Βεβαίως, μετά την 6η Αυγούστου 2021, ο Χ. Κουφατζής και ορισμένοι εκπρόσωποι της προηγούμενης διοικητικής κατάστασης στην Π.Α.Ε., αμφισβητούσαν συνέχεια την προσπάθεια του νέου ιδιοκτήτη, να εξασφαλίσει την συμμετοχή του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Super League 2 και αν θα καταφέρει να σχηματίσει ομάδα με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής αλλά εκπρόθεσμα, διότι η περίοδος των μεταγραφών έληξε στα μέσα Σεπτεμβρίου 2021.

-Εάν δεν συμβεί κάποια ανατροπή, η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, δεν θα μπορέσει να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα της, να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2, την περίοδο 2021-2022. Έτσι, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.), δεν θα κάνει τον έλεγχο «πόθεν έσχες» των συμμετεχόντων στην μετοχική σύνθεση και στο διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, την οποία ζήτησε ο Χ. Κουφατζής! Αλήθεια, είναι ο Χ. Κουφατζής μέλος της Ε.Ε.Α. και δεν το γνωρίζουμε; Κι αν δεν είναι, έχει το δικαίωμα να υποκαταστήσει την Ε.Ε.Α. στέλνοντας εξώδικη πρόσκληση προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, προκειμένου να καταθέσουν τι γνωρίζουν για την προέλευση των χρημάτων της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου;

-Θα καταθέσουμε την δική μας ταπεινή έκκληση. Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως ο Αντώνης Αντωνίου, ο Σωτήρης Δεληκάρης, ο Χαράλαμπος Κουφατζής, ο Πέτρος Πετρόπουλος, είναι άνθρωποι που δεν τιμούν τις συμφωνίες που κάνουν. Είναι λυπηρό, όμως, να παρασύρονται και να διευκολύνουν τα δόλια σχέδια άλλων παραγόντων εναντίον του Α.Ο.Κ. και του Αλ. Χαντιτάτζι. Γιατί θεωρούμε ότι, ο στόχος των παραγόντων αυτών, είναι να απογοητεύσουν τον Αλ. Χαντιτάτζι, να τον (εξ)αναγκάσουν να αποχωρήσει από την Ελλάδα και ως εκ τούτου, να διαλύσουν την Π.Α.Ε. και να επανέλθει ο Α.Ο.Κ. στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.