Δυναμικό «παρών», όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, δίνει ο Δήμος Παγγαίου στη διεθνή τουριστική έκθεση Holiday and SPA Expo, η οποία πραγματοποιείται στη Σόφια και συμμετέχουν περισσότεροι από 380 εκθέτες από 25 χώρες παγκοσμίως, ενώ μέσω αυτής αναδεικνύονται περισσότεροι από 60 προορισμοί και τουριστικές περιοχές. Η αποστολή του Δήμου, με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών και πρόεδρο της επιτροπής τουριστικής προβολής και ανάπτυξης, Ελένη Μπενή και την αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Ορφανού, Όλγα Αμπατζιά, πραγματοποιεί επαφές με μεγάλα τουριστικά γραφεία και με μεμονωμένους τουριστικούς πράκτορες.

Οι εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μικρά καταλύματα τόσο στο παραθαλάσσιο μέτωπο, όσο και στον ορεινό όγκο, που προβάλλεται στο κοινό της Βουλγαρίας ισότιμα.

Την ερχόμενη εβδομάδα, ο Δήμος Παγγαίου θα συμμετάσχει και στις διεθνείς εκθέσεις του Βουκουρεστίου (TTR) και του Βελιγραδίου (ITTFA), ως συνεκθέτης στο περίπτερο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με στόχο την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τις πρόσφατες τάσεις στις αγορές τουρισμού στα Βαλκάνια και παγκοσμίως, καθώς και τη δημιουργία γόνιμων επαφών, που θα διευρύνουν την τοπική τουριστική αγορά.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.