Ο Δήμος Καβάλας προσκαλεί τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

0

Ο Δήμος Καβάλας, ως επικεφαλής εταίρος της κοινωνικής σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων (είδη παντοπωλείου και ΒΥΣ) από την Δευτέρα 18 έως και την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021.

Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνει για την Δημοτική Ενότητα Καβάλας, από τις κεντρικές αποθήκες του Δήμου Καβάλας στο παλιό στρατόπεδο «Κωτσάλου» και για την Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, από το παλιό Δημαρχείο Φιλίππων στις Κρηνίδες. Προκειμένου να τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή συγχρωτισμού, οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημέρα και ώρα που θα προσέλθουν, προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν. Επισημαίνεται ότι, πρέπει και οι ίδιοι να λάβουν τα προσωπικά μέτρα προστασίας. Κατά την παραλαβή, οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο, από το οποίο προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) του αιτούντα και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως, τα προϊόντα θα παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από την Αστυνομία, ή Κ.Ε.Π.), ή απλή εξουσιοδότηση με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του εξουσιοδοτούμενου, ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 2513500456, 2513500457 (ώρες 08:00-14:00).


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.