Την επίσκεψη του διοικητικού συμβουλίου του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας δέχτηκε, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα. Στη συζήτηση, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, παραβρέθηκαν: ο αντιδήμαρχος οικονομικών, Ηλίας Καλανταρίδης, η αντιδήμαρχος πολιτισμού και κοινωνικής προστασίας, Μαρία Φραντζεσκάκη, η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Αναστασία Ιωσηφίδου και ο διευθυντής οικονομικών της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Νίκος Ρακιτζής.

«Ο πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου, Βασίλης Θεοδωρίδης, δήλωσε ότι τη λειτουργία του τουρνουά OPEN στηρίζει οικονομικά στα 27 χρόνια διοργάνωσής του ο Δήμος Καβάλας και ευχαρίστησε τη δήμαρχο, που στη θητεία της, παρά την οικονομική κρίση, αύξησε την οικονομική στήριξη του θεσμού μέσω της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

Η δήμαρχος απάντησε ότι, το τουρνουά του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, είναι το μεγαλύτερο της Ελλάδας κι ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, που προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Είναι θεσμός πια και ως θεσμός, θα ενισχύεται συνέχεια από τον Δήμο Καβάλας, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, για να μπορεί να συνεχίσει το σημαντικό αυτό έργο ο Σκακιστικός Όμιλος. Αναφέρθηκε η δήμαρχος και στην πρόθεση του Δήμου, να παραχωρηθεί καλύτερος χώρος από αυτό στον οποίο στεγάζεται σήμερα ο Όμιλος», αναφέρει, ακόμα, το δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.