-Μετά την ψυχολόγο, που προσελήφθη ως ειδική σύμβουλος του Θίοντορ, η «Δημωφέλεια» θα συνεργαστεί με δάσκαλο του διαλογισμού! Δηλαδή της γιόγκα, μιας τεχνικής πνευματικής συγκέντρωσης που διαδίδεται και στον δυτικό κόσμο. Ο δάσκαλος θα κάνει «συνεδρίες» με το προσωπικό της δημοτικής επιχείρησης, αλλά οι πληροφορίες μου, από τα πιστά παπαγαλάκια, αναφέρουν πως τα μαθήματα θα επεκταθούν και για τους δημότες. Είναι μία κοινωνική προσφορά της «Δημωφέλεια», στο πλαίσιο του προγράμματος μαζικού διαλογισμού και του Δήμου Καβάλας. Οι γυναίκες, κυρίως, θα ανταποκριθούν είμαι βέβαιος στην καινοτόμα δράση. Άντε Θίοντορ, να προσλάβεις κι έναν γυμναστή που θα κάνει προπόνηση pilates!

-Όμως, οπαδός των καινοτόμων δράσεων και ιδεών είναι και ο Λουντοβίκ, ο οποίος πρότεινε να γίνει μία τεχνική μελέτη για την κατασκευή ενός καταδυτικού πάρκου στον κόλπο της Καβάλας, η οποία θα ενταχθεί στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

-Ο Λουντοβίκ δήλωσε ότι: «Οτιδήποτε φέρνει κόσμο και αυξάνει το τουριστικό προϊόν μας, ότι γεμίζει με περισσότερες προοπτικές τον προορισμό αυτό που λέγεται Καβάλα, είναι κάτι πολύ καλό, που θα βελτιώσει την εικόνα της περιοχής μας» και πρόσθεσε ότι: «Μπορεί αυτοί που ασχολούνται με τον καταδυτικό τουρισμό να είναι λίγοι, αλλά συνοδεύονται από ένα πλήθος κόσμου που έρχεται μαζί τους, όπως η οικογένεια τους που παραθερίζει. Θα πρέπει, λοιπόν, να δούμε το θέμα πολλαπλασιαστικά, γιατί είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον».

-Έχω σοβαρή επιφύλαξη, Λουντοβίκ, για το εγχείρημα του καταδυτικού πάρκου, αφού βλέπω πως η περιφερειακή και η τοπική αυτοδιοίκηση, δεν είναι ικανές να στηρίξουν πετυχημένες δράσεις που φέρνουν κόσμο, πολύ περισσότερο από το καταδυτικό πάρκο και προβάλλουν σε όλο τον κόσμο τον τουριστικό προορισμό που λέγεται Καβάλα και Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. Κι αναφέρομαι στο πρώην kavala Air Sea Show, το οποίο θα χαίρονται οι Θεσσαλονικείς και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.