Η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, με αφορμή τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της πόλης και του Δήμου τις τελευταίες ημέρες, απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς τον διευθυντή της τοπικής Υπηρεσίας του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.):

Αξιότιμε κύριε διευθυντά,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρατηρούνται συχνές, ενίοτε και πολύωρες, διακοπές ρεύματος στα όρια του Δήμου Καβάλας. Αποκορύφωμα ήταν η πολύωρη διακοπή ρεύματος την 9η Ιανουαρίου 2019, καθώς και η χθεσινοβραδινή και η σημερινή, επίσης, διακοπή ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Καβάλας, μεταξύ αυτών και σε σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Καβάλας.
Αυτές οι συχνές και πολύωρες διακοπές, δημιουργούν πλείστα και σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των δομών, των επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελματιών, των νοικοκυριών και φυσικά στους συνανθρώπους μας άτομα με αναπηρίες, των οποίων διακινδυνεύεται ακόμα και η ίδια τους η ζωή, ιδίως στις περιπτώσεις όπου είναι απαραίτητη η μηχανική υποστήριξη.
Παρέλκει να τονίσει κανείς τις ζημιές οι οποίες προκαλούνται τόσο σε οικοσυσκευές, συσκευές ελεύθερων επαγγελμάτων και επιχειρήσεων, καθώς και στην αναπόδραστη μείωση τζίρου στην ιδιωτική και όχι μόνο, οικονομία του Δήμου μας. Το φαινόμενο αυτό εκφεύγει πλέον των ορίων -κατά την ταπεινή άποψη μας- συνήθων, ενδεχομένως, βλαβών.
Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εγγράφως, για το ποιες ακριβώς είναι οι αιτίες αυτών των φαινομένων, τι προτίθεστε να κάνετε, ώστε να εκλείψουν αυτά τα φαινόμενα και πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί, για την οριστική αποκατάσταση των βλαβών αυτών.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.