Ο Δήμος Καβάλας ερευνά τις προτιμήσεις των Καβαλιωτών στα μέσα μετακίνησης στην πόλη

0

Η ομάδα έργου του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.) του Δήμου Καβάλας, έχει διαμορφώσει μία έρευνα για τις προτιμήσεις των κατοίκων του Δήμου, σχετικά με τα μέσα που επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους. Τα αποτελέσματα της έρευνας, αναφέρει δελτίο Τύπου, θα συνεισφέρουν στη σωστή κατανόηση των επιλογών και των αναγκών των πολιτών και θα επιτρέψουν στον Δήμο Καβάλας, να σχεδιάσει στοχευμένα και αποδοτικά τις μελλοντικές υποδομές και υπηρεσίες στον τομέα των μεταφορών και συγκοινωνιών. Η συμμετοχή των κατοίκων στην έρευνα ισοδυναμεί με ενεργή συμμετοχή τους στον μελλοντικό σχεδιασμό για την πόλη. Ο Δήμος καλεί όλους τους δημότες, να βοηθήσουν στην έρευνα και να τη διαδώσουν.

Αυτό που έχουν να κάνουν είναι, να συνδεθούν στον σύνδεσμο https://forms.gle/hnniJjTYvvFo3gej9. και να συμπληρώσουν τα εξής:

-Μας περιγράφεται μία συχνή μετακίνηση που κάνετε στην Καβάλα.

-Σας δίνουμε 8 διαφορετικούς υποθετικούς συνδυασμούς μεταξύ τριών μεταφορικών μέσων ( Ι.Χ., λεωφορείο, ποδήλατο).

-Επιλέγετε σύμφωνα με τα διαθέσιμα δεδομένα ποιο μέσο θα χρησιμοποιούσατε σε πραγματικές συνθήκες.

Η μαζική συμμετοχή, θα εξασφαλίσει την έκφραση των προτεραιοτήτων και των προτιμήσεων των διαφόρων ομάδων πολιτών που δραστηριοποιούνται στην Καβάλα, έτσι ώστε να επιτευχθεί τόσο ο απαραίτητος βαθμός συναίνεσης και ταυτόχρονα, η από κοινού διαμόρφωση του περιεχομένου του μελλοντικού σχεδιασμού. Αυτό αποτελεί, άλλωστε, την ουσία της συμμετοχικότητας σ’ ένα Σ.Β.Α.Κ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.