Ο Δήμος Καβάλας απέστειλε το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Η έμπρακτη στήριξη της τοπικής αγοράς και δη των καταστημάτων που ανέστειλαν τη λειτουργία τους, ή έχουν απωλέσει ένα σημαντικό μέρος των καθημερινών τους εσόδων, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, αποτελεί πρώτιστο μέλημα της διοίκησης του Δήμου Καβάλας. Ο δήμαρχος, Θόδωρος Μουριάδης, επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με τον πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. (Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας), Δημήτρη Παπαστεργίου, ζητώντας την άμεση και πιεστική παρέμβαση του προς τον αρμόδιο υπουργό, προκειμένου να εφαρμοστεί, το συντομότερο δυνατό, ειδική δέσμη μέτρων ανακούφισης των επιχειρήσεων.

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας έχουν ήδη ασχοληθεί με το εν λόγω ζήτημα και μετά την έκδοση της σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, την περασμένη Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, θα προχωρήσουν στην εξειδίκευση των οικονομικών ελαφρύνσεων. Οι οριστικές αποφάσεις του Δήμου Καβάλας, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες της νομιμότητας και στα πραγματικά προβλήματα των εμπόρων της πόλης, θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.