Ο Δήμος Θάσου, συνεπής στην δέσμευση να συνδράμει στην προβολή του τόπου, θα συμμετέχει και φέτος στην διεθνή τουριστική έκθεση TTR Bucharest 2022, που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως και 27 Φεβρουαρίου 2022 στο Βουκουρέστι. Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, η έκθεση αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών και εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας και μοναδική ευκαιρία για την προβολή κάθε τουριστικού προορισμού, την προσέλκυση επισκεπτών και την δημιουργία σημαντικών επαφών και συνεργασιών με επαγγελματίες του τουρισμού.

Για πρώτη φορά στο Βουκουρέστι, ο Δήμος Θάσου, σε συνεργασία με το τοπικό γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), θα πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση με την συμμετοχή δημοσιογράφων και bloggers που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, καθώς και τουριστικών πρακτόρων της Ρουμανίας. Στόχος είναι, η προβολή της Θάσου ενόψει της ερχόμενης τουριστικής περιόδου, με έμφαση στους περιορισμούς της πανδημίας Covid-19. Οι εκπρόσωποι του Δήμου δράττονται της ευκαιρίας και με την παρουσία στην Ρουμανία, προσκαλούν όλους τους ενδιαφερόμενους, όπως τουριστικά πρακτορεία, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, Μέσα Ενημέρωσης κ.ά., να επισκεφτούν το περίπτερο και να προωθήσουν τις ομορφιές του νησιού στην ρουμάνικη αγορά. Ο δήμαρχος, Ελευθέριος Κυριακίδης, δήλωσε τα εξής: «Η αγορά της Ρουμανίας, είναι γνωστό ότι είναι μία από τις πλέον σημαντικές αγορές για τον τουρισμό στο νησί μας. Με την πανδημική κρίση σε ύφεση, ο Δήμος αποφάσισε να δώσει δυναμικά το παρόν φέτος στην Ρουμανία, για να «επανασυστήσει» το νησί μας στους Ρουμάνους, να τους ευχαριστήσει για την διαχρονική τους στήριξη και για να προβάλουμε όλα όσα θα κάνουν το καλοκαίρι του 2022 στην Θάσο μοναδικό».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.