Ο Δήμος Θάσου συνεργάζεται με την επαρχία Ρόιτλιγκεν της Γερμανίας

0

Την Θάσο επισκέφθηκε ο κοινοβουλευτικός υφυπουργός της Γερμανίας, Norbert Barthle, συνοδευόμενος από τον βουλευτή, Rainer Spiering. Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, ο δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης και ο επισκέπτης συζήτησαν για την ανάπτυξη κοινών δράσεων του Δήμου Θάσου, με την επαρχία Ρόιτλινγκεν της Γερμανίας, το πρόγραμμα αναδάσωσης που υλοποιείται στο πλαίσιο της ελληνογερμανικής συνέλευσης, καθώς και για την ετήσια συνδιάσκεψη της ελληνογερμανικής συνέλευσης, που φέτος θα πραγματοποιηθεί από 3 έως και 5 Νοεμβρίου 2021 στην Αθήνα.

Στην συνέχεια, μετέβησαν σε χώρο πρασίνου στον Λιμένα, όπου φύτεψαν συμβολικά ένα δενδρύλλιο ελιάς στην μνήμην του Holger Dembek, στελέχους της ελληνογερμανικής συνέλευσης, που απεβίωσε πρόσφατα. Η προσφορά του Holger Dembek ήταν και σημαντική και πολυεπίπεδη, η συμβολή του στην συνεργασία μεταξύ του Δήμου Θάσου και της επαρχίας Ρόιτλινγκεν, επίσης, υπήρξε πολύτιμη. Ο δήμαρχος Θάσου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστούμε τον κοινοβουλευτικό υφυπουργό της Γερμανίας, Norbert Barthle, για την επίσκεψή του στον τόπο μας. Η συνεργασία του Δήμου Θάσου τόσο με υψηλόβαθμα στελέχη της γερμανικής κυβέρνησης, όσο και με στελέχη της ελληνογερμανικής συνέλευσης, ήταν και συνεχίζει να είναι άψογη. Η διοίκηση του Δήμου αξιοποιεί κάθε δυνατότητα, για την προβολή της Θάσου, αλλά και για την ανάπτυξη συνεργασιών προς όφελος του τόπου και των κατοίκων του».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.