Ο Δήμος Θάσου θα έχει δικό του χώρο στην έκθεση Philoxenia-Hotelia 2021

0

Ο Δήμος Θάσου θα συμμετέχει στην 36η διεθνής έκθεση τουρισμού Philoxenia-Hotelia (2021), που θα πραγματοποιηθεί 12-14 Νοεμβρίου 2021, στο διεθνές εκθεσιακό και συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, ο Δήμος Θάσου θα βρίσκεται στο Stand B12 στο Περίπτερο 13. Η δημοτική Αρχή ενημερώνει όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις ότι, εφόσον το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν και να παραβρεθούν με δικές τους ενέργειες και με το υλικό προβολής τους στο περίπτερο του Δήμου Θάσου. Περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή των τουριστικών επιχειρήσεων παρέχει ο Πάρις Παρασχούδης (6942290336).

H Philoxenia αποτελεί την ετήσια συνάντηση των τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και Οργανισμών στην Ελλάδα. Είναι το γεγονός που αφουγκράζεται την παγκόσμια τουριστική αγορά και συντονίζεται με τις ανάγκες του επαγγελματία και τις επιθυμίες του ταξιδιώτη, ώστε να μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη προορισμών και εμπειριών, αλλά και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.