Την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 υπογράφηκε μεταξύ του δημάρχου Θάσου, Ελευθέριου Κυριακίδη και των εκπρόσωπων του οικονομικού φορέα ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ-ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ME.KON. Α.Ε.-ΚΟΣΥΝΘΟΣ Α.Ε., η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Αποπεράτωση Δημαρχιακού καταστήματος” συνολικής δαπάνης 2.376.997,13€ με Φ.Π.Α. Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, το έργο είναι ενταγμένο στον Άξονα «Παιδεία, πολιτισμός, τουρισμός και αθλητισμός», του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» και η διάρκειά του ορίζεται σε δέκα (10) μήνες. Αντικείμενο είναι, η αποπεράτωση του Δημαρχιακού μεγάρου, για την στέγαση των Υπηρεσιών του Δήμου και την εξυπηρέτηση των δημοτών, επιλύοντας την κατακερματισμένη στέγαση των Υπηρεσιών και παρέχοντας στους πολίτες και τους εργαζόμενους ένα σύγχρονο κτίριο, με σεβασμό στο περιβάλλον και με διευκόλυνση στην προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρίες.

Ο δήμαρχος Θάσου δήλωσε τα εξής: «Η δημιουργία ενός δημαρχιακού μεγάρου αντάξιου της Θάσου, αποτέλεσε διαχρονικό όραμα για τις διοικήσεις του Δήμου και τους κατοίκους της. Για την διοίκησή μας αποτέλεσε δέσμευση, η οποία παρά τις γραφειοκρατικές δυσκολίες, γίνεται πράξη. Με την ολοκλήρωση του δημαρχιακού μεγάρου βελτιώνονται αφενός οι συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων του Δήμου και αφετέρου, οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.