Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Θάσου, μεταξύ του δημάρχου, Ελευθέριου Κυριακίδη και στελεχών της TUI AG. Παραβρέθηκε και η θεματική αντιπεριφερειάρχης διεθνών σχέσεων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Πολυμέρου. Την TUI AG εκπροσώπησαν: η Frederique Klaver (Senior Purchasing Manager Greece), ο Marios Anastasiadis (Manager Purchasing Greece) και ο Christos Gargoulkas (Contract Manager Thassos-Chalkidiki-Skiathos).

Συζητήθηκαν η διαχρονική παρουσία της TUI στην Θάσο, θέματα βελτίωσης της ήδη πολύ καλής συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας και των τοπικών Αρχών, η πορεία των κρατήσεων την τρέχουσα τουριστική περίοδο και θέματα που άπτονται της ανάπτυξης του τουριστικού τομέα στην Θάσο. Ο δήμαρχος Θάσου τίμησε την TUI AG, απονέμοντας τιμητική πλακέτα στην εκπρόσωπό της Frederique Klaver, για την διαχρονική παρουσία της εταιρείας στο νησί και δήλωσε: «Η TUI, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία αναψυχής, ταξιδιών και τουρισμού στον κόσμο. Η διαχρονική παρουσία της στην Θάσο, είναι πολύ σημαντική για τον τουρισμό στο νησί. Ο Δήμος Θάσου στηρίζει ενεργά, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, την βελτίωση συνεργασιών και την δημιουργία νέων, που στοχεύουν στην ανάπτυξη του τουριστικού τομέα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.