Ο δήμαρχος Θάσου θέλει «και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο»!

0

Σχετικά με τον περιορισμό στη διέλευση τουριστών από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και ειδικότερα από τον συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας, ο δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης, την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 απέστειλε επιστολή προς τον υπουργό και τον υφυπουργό τουρισμού, κοινοποιώντας την στο γραφείο του πρωθυπουργού, στην οποία εκφράζει την έκπληξή του για τη λήψη του συγκεκριμένου μέτρου και μεταφέρει την ανησυχία του, για τις επιπτώσεις που θα επιφέρει στον τουριστικό τομέα και γενικότερα στην οικονομική δραστηριότητα στο νησί της Θάσου την παρούσα χρονική περίοδο.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ο δήμαρχος ζήτησε τη συνέχιση της διέλευσης τουριστών από τον συνοριακό σταθμό Νυμφαίας, με τη λήψη, από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, των αναγκαίων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Έως σήμερα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, η οποία αφενός θα επιτρέπει τη διέλευση τουριστών, αφετέρου θα διασφαλίζει την προστασία της δημόσιας υγείας στη χώρα.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.