Ο Γ. Καλαντζής κάλεσε τον περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ., να συνεργάζεται με τους δημάρχους του Νομού Καβάλας

0

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστο Μέτιο, είχε το πρωί της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου 2017 στην Κομοτηνή, ο πρώην υπουργός, Γιώργος Καλαντζής. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Νομό Καβάλας. Συγκεκριμένα, ο Γ. Καλαντζής έθεσε τα θέματα της ίδρυσης αιμοδυναμικού εργαστηρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, της ανάπτυξης των γεωθερμικών πεδίων Ερατεινού στον Δήμο Νέστου και Ακροποτάμου στον Δήμο Παγγαίου, καθώς και της κατασκευής του οδικού άξονα Καβάλας-Δράμας-Σερρών-Προμαχώνα (Ε61). Επίσης, έγινε συζήτηση για τη σιδηροδρομική σύνδεση Νέας Καρβάλης-Τοξοτών και για την περιμετρική οδό της Καβάλας.

«Ο πρώην υπουργός εξέφρασε στον κ. Μέτιο, την ανάγκη για περαιτέρω ανάπτυξη της Θάσου ως τουριστικού προορισμού, σε συνεργασία με τον Δήμο Θάσου, τόσο με την προβολή του νησιού, όσο και με έργα στήριξης στη «ναυαρχίδα» του τουρισμού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Επίσης, η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων και της διαδρομής του Αποστόλου Παύλου, ως σημείο συνάντησης του ελληνισμού με την Ορθοδοξία, πρέπει να ενισχυθεί και να προωθηθεί με στοχευμένες ενέργειες από την Περιφέρειά μας. Τέλος, ο κ. Καλαντζής έθεσε το θέμα της λειτουργίας της επιτροπής επενδύσεων στην Περιφέρεια, για τη στήριξη των μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων του Νομού Καβάλας, ενώ ζήτησε από τον κ. Μέτιο, την άμεση και συνεχή συνεργασία του με τους δημάρχους του Νομού Καβάλας», αναφέρει, ακόμα, το δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.