Ο Γιάννης Πασχαλίδης συνεργάζεται με τους παραγωγούς και τους εμπόρους των λαϊκών αγορών

0

Σε συνεχείς επαφές με τους εκπροσώπους των παραγωγών και των εμπόρων των λαϊκών αγορών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και με τους αρμόδιους του Υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων, βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης, ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου που αφορά τις λαϊκές αγορές. «Αυτό αποτελεί απάντηση σε όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, περί δήθεν παντελούς αδιαφορίας εκ μέρους όλων των τοπικών βουλευτών, πόσο δε μάλλον από τον Γιάννη Πασχαλίδη», αναφέρει δελτίο Τύπου και συνεχίζει: «Προ δεκαημέρου, ο Γιάννης Πασχαλίδης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου των εμπόρων λαϊκών αγορών Καβάλας, Σωτήρη Ιωαννίδη και με τον Χρήστο Τσιτσιλικάκη, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και συζήτησαν εκτενώς επί του νομοσχεδίου. Επίσης, το πρωί του Σαββάτου, στην λαϊκή αγορά της Καβάλας, ο βουλευτής συνομίλησε με τον πρόεδρο των παραγωγών λαϊκών αγορών, Γεώργιο Μαυρουδάκη, παρουσία και άλλων μελών, όπου και κλείστηκε ραντεβού, προκειμένου να μελετήσουν και να συνομιλήσουν επί του νομοσχεδίου. Πράγματι, το απόγευμα του Σαββάτου, στο γραφείο του βουλευτή, πραγματοποιήθηκε πολύωρη συνάντηση μεταξύ του Γιάννη Πασχαλίδη και του Ευάγγελου Ξενίδη, γενικού γραμματέα του διοικητικού συμβουλίου παραγωγών λαϊκών αγορών και του Θεόδωρου Ματσούκα, μέλους του διοικητικού συμβουλίου, κατά την διάρκεια της οποίας υπήρξε σχετική ενημέρωση από τον βουλευτή για διάφορα ζητήματα επί του νομοσχεδίου, ανταλλαγή απόψεων, ενώ επιλύθηκαν πολλές απορίες και δόθηκαν χρήσιμες εξηγήσεις επί διαφόρων αντιρρήσεων σχετικών με διατάξεις του νομοσχεδίου».

Κατόπιν τούτων, ο Γιάννης Πασχαλίδης, δήλωσε ότι: «Καθ’ όλη την διάρκεια της βουλευτικής και όχι μόνο, θητείας μου, αποδεικνύω καθημερινά εμπράκτως το πραγματικό και γνήσιο ενδιαφέρον μου για τους ανθρώπους του μόχθου. Έτσι και στην περίπτωση αυτή, έχω καταβάλει πολλές προσπάθειες, για να προασπίσω τα συμφέροντα, αλλά και να λύσω τις όποιες απορίες των παραγωγών και των εμπόρων των λαϊκών αγορών της Καβάλας που αφορούν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Επομένως, μου προκαλεί εντύπωση η στάση ορισμένων εκπροσώπων της συγκεκριμένης επαγγελματικής ομάδας, οι οποίοι δηλώνουν στα Μέσα Ενημέρωσης, ότι κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για το πρόβλημα τους. Εγώ, προσωπικά, ήμουν από την πρώτη στιγμή εκεί και θα συνεχίσω να είμαι, γιατί η σχέση που έχω αναπτύξει με τους επαγγελματίες των λαϊκών αγορών είναι ειλικρινής».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.