Ο Γιάννης Πασχαλίδης θα βοηθήσει στη λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών του Ο.Α.Ε.Δ.

0

Ο βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, συμμετείχε, κατόπιν προσκλήσεως της γενικής διευθύντριας εκπαίδευσης κ. Θεοδωρίδου, σε τηλεδιάσκεψη, με θέμα την ομαλή λειτουργία των Σχολών ΕΠΑ.Σ. (Σχολές Μαθητείας) και Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ. Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ακόμα: η διευθύντρια Α2, κα Σακκά, τμηματάρχες εκπαίδευσης, ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών, οι πρόεδροι και μέλη των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Εμπόρων (Ο.Ε.Β.Ε.) Καβάλας και Κομοτηνής και όλοι οι διευθυντές των Σχολών ΕΠΑ.Σ. και Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Επί τέσσερις ώρες, αναφέρει δελτίο Τύπου, οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τα προβλήματα των σχολών και, ιδιαιτέρως, για τον σχεδιασμό του εκπαιδευτικού πλάνου και τις προτάσεις ειδικοτήτων των σχολών. Ο Γιάννης Πασχαλίδης, που έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών τις σχολές του Ο.Α.Ε.Δ., συνέδραμε στον διάλογο με την εμπειρία του, ενώ δεσμεύτηκε να βοηθήσει στο έργο των σχολών, ως μέλος της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.