Ο Γιάννης Πασχαλίδης ενημέρωσε τον υποδιοικητή του ΕΛ.Γ.Α., για τις καταστροφές στα αμπελοχώραφα και τις καλλιέργειες καλαμποκιού και ηλιόσπορου στα τενάγη Φιλίππων

0

Ο βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης συνάντησε τον υποδιοικητή του ΕΛ.Γ.Α., Νικόλαο Δούκα, με τον οποίο συζήτησαν για το πρόβλημα με τις ζημιές στις αμπελοκαλλιέργιες του Νομού. Ο βουλευτής, αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, παρουσίασε οπτικοακουστικό υλικό για τις καταστροφές στη Φωληά, το Μυρτόφυτο, το Ελαιοχώρι, την Νέα Πέραμο, τον Πλατανότοπο, τον Ακροπόταμο και την Κάριανη, που προστέθηκαν στις ζημιές των τελευταίων τριών ετών. Επίσης, ενημέρωσε τον υποδιοικητή, πως στα τενάγη Φιλίππων πολλές καλλιέργειες καλαμποκιού και ηλιόσπορου καταστράφηκαν λόγω ισχυρών ανέμων. «Ο υποδιοικητής αντιλήφθηκε το πρόβλημα και θα προσπαθήσει να βοηθήσει», δήλωσε ο Γιάννης Πασχαλίδης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.