Όπως είχε δεσμευτεί, μετά τις τηλε-διασκέψεις με τοπικούς φορείς και επαγγελματίες, σχετικά με τη διαχείριση της κρίσης στον τουρισμό, ο βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, απέστειλε στον υπουργό και τον υφυπουργό τουρισμού τις προτάσεις που συγκεντρώθηκαν. Μεταξύ άλλων, οι προτάσεις αναφέρονται στο πολυσυζητημένο θέμα των πρωτοκόλλων υγείας, της τουριστικής προβολής της Π.Ε. Καβάλας ως προορισμού ασφαλείας, τα εργασιακά δεδομένα που θα προκύψουν, αλλά και ζητήματα που αφορούν στη ρύθμιση του αιγιαλού.

Διατηρώντας «ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας» με το Υπουργείο και τον υπουργό, ο Γιάννης Πασχαλίδης ενημερώθηκε πως γίνεται πυρετώδης προετοιμασία για την οριστικοποίηση των πρωτοκόλλων υγείας, ενώ το Υπουργείο θα δει θετικά τις αναλυτικές και στοχευμένες προτάσεις. «Ευχαριστώ, για άλλη μια φορά, τους συμμετέχοντες στις τηλε-διασκέψεις, αλλά και τον υπουργό, κύριο Θεοχάρη και τον υφυπουργό, κ. Κόνσολα. Αποδεικνύουμε πως δουλεύοντας όλοι μαζί, για το κοινό καλό, δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να αποφύγουμε όσο το δυνατό τους κινδύνους αυτής της κρίσιμης περιόδου».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.