• Ο πρώην δήμαρχος Παγγαίου, Βασίλης Ξουλόγης, έκανε νέα καταγγελία για αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, που δεν πρέπει να πάρουν νομιμότητα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης.
  • Με παλιότερη καταγγελία του, για τις προσλήψεις εποχικού προσωπικού στον Δήμο, βρέθηκαν κατηγορούμενοι πενήντα και πλέον, αν θυμάμαι σωστά, δημοτικοί σύμβουλοι, μεταξύ αυτών και ο ίδιος! Γι’ αυτό, Βασίλη καρντάσι μου, σου συνιστώ να μην κάνεις συχνά καταγγελίες μόνο για τις εντυπώσεις.
  • Κατήγγειλε ο Βασίλης, ότι τα χρήματα που πήρε ο Δήμος Παγγαίου, για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα από τις θεομηνίες, τα δαπάνησε για να κάνει έργα αναπλάσεων.
  • Είπε ότι με την μεσολάβηση του Τάκη Εμμανουηλίδη, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, έδωσε στον Δήμο Παγγαίου το ποσό των 350.000 ευρώ. Με ένα μέρος των χρημάτων αυτών, αποκαταστάθηκε η ζημιά, από την έντονη βροχόπτωση, στην παραλία Οφρυνίου (Τούζλα), ενώ τα υπόλοιπα χρησιμοποιήθηκαν στη Νέα Πέραμο και στη Νέα Ηρακλείτσα, για αναπλάσεις.
  • Μήπως, Βασίλη μου, οι αναπλάσεις αφορούσαν τμήματα που υπέστησαν ζημιά από θεομηνίες; Και πως είσαι σίγουρος ότι για τις αναπλάσεις αυτές έγιναν με τα χρήματα που έδωσε ο Σκουρλέτης;
  • Επίσης, δήλωσες ότι με αφορμή τη ζημιά που έγινε στην παραλία Οφρυνίου, ο δήμαρχος Παγγαίου πήγε μαζί με τον Τάκη Εμμανουηλίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών, για να ζητήσουν χρήματα για την αποκατάσταση της ζημιάς αυτής.
  • Επομένως, πως μπορεί ο Δήμος να χρησιμοποιήσει αυτά που περίσσεψαν, για να καθαρίσει τα ρέματα, να αγοράσει αλάτι και να κάνει παρέμβαση στα τενάγη Φιλίππων;
  • Κατά την άποψη μου, αφού υπάρχει περίσσευμα, αυτό πρέπει να επιστραφεί στο Υπουργείο Εσωτερικών και να χρησιμοποιηθεί σε άλλη ανάγκη. Εσύ, δηλαδή, θα αποκαθιστούσες τη ζημιά και με το περίσσευμα θα αγόραζες αλάτι; Είμαστε καλά καρντάσια;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.