Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 12ο Kids Open (τουρνουά παίδων), που διοργάνωσε ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας και διεξήχθη στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», με πολλές συμμετοχές απ’ όλη τη βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν 35 σύλλογοι και περισσότεροι από 450 αθλητές και αθλήτριες, από τον Βόλο μέχρι και την ακριτική Ορεστιάδα.

Ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΝΤΟ Καβάλας, που ήταν και φέτος άριστος «οικοδεσπότης», συμμετείχε με 60 αθλητές και αθλήτριες Το τουρνουά Kids Open αποτελεί θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της Καβάλας και της βόρειας Ελλάδας.

Στην τελετή έναρξης παρέστησαν και απεύθυναν χαιρετισμό: η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και επικοινωνίας του Δήμου Καβάλας, Γεώργιος Φιλόσογλου, η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Αναστασία Ιωσηφίδου και ο πρόεδρος της ενιαίας σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Καβάλας, Πέτρος Πετρόπουλος. Αρωγοί στην προσπάθεια του Καβαλιώτικου συλλόγου ήταν: ο Δήμος Καβάλας, το καφέ yummy, το κατάστημα Gusto, «Το κουτούκι του Σαρρή», τα Coffeebrands και οι ξηροί καρποί Γιάννη Χατζηαβραμίδη. Επίσης, τις εκτυπώσεις επιμελήθηκε το κατάστημα Μπίβα και το τυπογραφείο «Καλλίτυπο».

Ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας ευχαριστεί τους υποστηρικτές, τους εθελοντές διασώστες «Σαμαρείτες» Καβάλας και τον γιατρό των αγώνων, για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων. Επίσης, απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συλλόγους, τους προπονητές, τους γονείς και τους αθλητές, που εμπιστεύτηκαν, για μία ακόμα χρονιά τη διοργάνωση, που διεξήχθη σε κλίμα ευγενούς άμιλλας και συναδελφικότητας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.