Στη μνήμη του Καβαλιώτη προπονητή και καθηγητή φυσικής αγωγής, Κώστα Πεξαρά, ήταν αφιερωμένο το 5ο κύπελλο τραμπολίνο, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου 2018 στην Περαία Θεσσαλονίκης. Στους αγώνες συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία προσφέροντας ένα συναρπαστικό θέαμα και δείχνοντας ότι, το άθλημα του τραμπολίνο βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία στην Ελλάδα. Στη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Ο. «Παλμός» Καβάλας, που έκανε αισθητή την παρουσία του. Η κορυφαία στιγμή της εμφάνισης, ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου από την αθλήτρια Λυδία Τσακαλίδου στην κατηγορία Junior (13 έως 17 ετών), όπου ο συναγωνισμός ήταν ιδιαίτερα υψηλός. Επίσης, αγωνίστηκαν οι: Ευρυδίκη Αργύρη, Ανθή Τσιλογεώργη, Κυριακή Παπαντωνίου, Χριστίνα Παπαθανασίου, Εμμανουέλα Μήτογλου, Ηλιάννα Μπαξεβάνη, Γιάννης Καρασταμάτης, Δημήτρης Νώλης. Προπονητής του συλλόγου είναι ο Δημήτρης Τσακαλίδης. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών και των αθλητριών του Α.Ο. «Παλμός» ήταν τα ακόλουθα:

Κατηγορία Junior (13-17 ετών)

Λυδία Τσακαλίδου (1η θέση στο τραμπολίνο), Ευρυδίκη Αργύρη (6η θέση στο τραμπολίνο και 3η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο), Γιάννης Καρασταμάτης (4η θέση στο τραμπολίνο και 3η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο), Δημήτρης Νώλης (7η θέση στο τραμπολίνο και 2η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο).

Κατηγορία (11-12 ετών)

Ανθή Τσιλογεώργη (8η θέση στο τραμπολίνο και 10η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο), Κυριακή Παπαντωνίου (9η θέση στο τραμπολίνο και 7η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο)

Κατηγορία (9-10 ετών)

Χριστίνα Παπαθανασίου (2η θέση στο τραμπολίνο και 7η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο), Εμμανουέλα

Μήτογλου (5η θέση στο τραμπολίνο και 2η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο), Ηλιάννα Μπαξεβάνη (14η θέση στο τραμπολίνο και 11η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο)


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.