-Στις τελευταίες ανακοινώσεις που εξέδωσαν ο σύνδεσμος των οργανωμένων φιλάθλων «Γαλάζιοι Αργοναύτες» και η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, που βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας, καλούσαν τους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες να εγγραφούν μέλη στον Ερασιτέχνη Αθλητικό Όμιλο «Καβάλα». Στις περασμένες εκλογές για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο του 2020, ψήφισαν 66 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη! Είναι πολύ λυπηρό για τον κορυφαίο σύλλογο στον Νομό Καβάλας, να συμμετέχουν σε γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες λιγότερα από εκατό άτομα!

-Η σημερινή διοίκηση του Ερασιτέχνη καταβάλλει φιλότιμη προσπάθεια, για να κρατήσει σε λειτουργία τα τμήματα, αλλά φαίνεται πως η προσπάθεια αυτή δεν είναι αρκετή, για να επιτευχθούν οι κύριοι στόχοι όπως τους έβαλε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Αντώνης Αντωνίου. Ο σημαντικότερος από αυτούς, κατά την άποψη μας, είναι η διεύρυνση του συλλόγου, δηλαδή η ίδρυση νέων τμημάτων σε περισσότερα αθλήματα. Έτσι, με την κατάλληλη πολιτική, θα αυξηθούν τα μέλη, άρα και τα έσοδα (άμεσα και έμμεσα) που είναι απαραίτητα για τον σύλλογο.

-Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα ποδοσφαίρου τα τελευταία δύο καλοκαίρια, σε συνδυασμό με την σταθερή οικονομική στενότητα, δυσκολεύουν την διαχείριση των υπαρχόντων τμημάτων και ιδιαίτερα της «ναυαρχίδας», που είναι το τμήμα πετοσφαίρισης γυναικών. Επειδή τον σχεδιασμό, οικονομικό και αγωνιστικό, έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, γεγονός που δείχνει πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο τμήμα, θέλουμε να ζητήσουμε το εξής. Να αποκλειστεί κάθε σκέψη, να μην δηλωθεί η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, για την περίοδο 2022-2023. Θα πρόκειται για μεγάλο πισωγύρισμα και τροχοπέδη στην προσέλκυση περισσότερων κοριτσιών, άρα και εσόδων, στον σύλλογο.

-Με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας, θεωρούμε πως η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. μπορεί να εξασφαλίσει την δαπάνη για τις μετακινήσεις εκτός Καβάλας. Εκείνο που προβληματίζει τον πρόεδρο, Αντώνη Αντωνίου, είναι η εξεύρεση χρημάτων για την ενίσχυση του ρόστερ και για την ακρίβεια, η κάλυψη των θέσεων που άφησαν κενές οι παίκτριες που αποχώρησαν. Τα χρήματα που χρειάζονται θα βρεθούν από χορηγίες προς την ομάδα, για τις οποίες πρέπει να «τρέξει» κάποιος να βρει.

-Προτείνουμε στους διοικούντες τον Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., να εκδώσουν μία ανάλογη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με την πρόσκληση για την ομάδα ποδοσφαίρου, ώστε να βρεθεί κάποιος οικονομικός παράγοντας, ο οποίος θα οδηγήσει το τμήμα πετοσφαίρισης γυναικών σε υψηλότερη κατηγορία. Η ομάδα πρέπει να αγωνιστεί στην Α2 εθνική κατηγορία και την ερχόμενη περίοδο κι ας κατέλθει με παίκτριες από τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα. Είναι προτιμότερο να υποβιβαστεί στο περιφερειακό πρωτάθλημα αγωνιστικά, όπως έγινε με την «Γαία» Δράμας την περασμένη περίοδο, παρά να αποσυρθεί εθελούσια. Είμαστε βέβαιοι πως θα βρεθεί οικονομικό στήριγμα και ο Α.Ο.Κ. θα επιστρέψει στην Α1 εθνική κατηγορία!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.