Ο Α.Ο.Κ. θα συστήσει νέα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.)

2

Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη καλεί, σύμφωνα με το καταστατικό, τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» (A.O. KABAΛΑ), να παραστούν στις εργασίες της γενικής συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00 (8μ.μ.) προς συζήτηση των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
1. Λογοδοσία και απολογισμός διοικητικού συμβουλίου.
2. Ονομασία της υπό σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.), καθορισμός ύψους μετοχικού κεφαλαίου και τιμής ανά μετοχή και εκλογή πενταμελούς επιτροπής αρμόδιας για την υπό σύσταση Π.Α.Ε.
3. Τροποποίηση και εναρμόνιση καταστατικού σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα (Παρασκευή 14/6/2019) στον ίδιο χώρο και ώρα 20:30 (8:30μ.μ.).

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Α) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα ενεργά μέλη του συλλόγου και παρακαλούνται όσα δεν είναι ταμειακώς ενήμερα, να τακτοποιήσουν τη συνδρομή τους έως και την τρέχουσα περίοδο, στον τόπο διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης και μόνο πριν την έναρξη της (19:30 έως 20:00), ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας.

Β) Τα μέλη κατά την προσέλευσή τους, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα, ή το διαβατήριό τους.


2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ονομασία δεν μπορεί να είναι άλλη από το ΠΑΕ ΑΟΚαβαλα ή ΠΑΕ ΑΟΚοβαλα 1965. Αυτό να μεταφερθεί στην ΓΣ. Οχι σκέτο ΠΑΕ Καβάλα ή κάτι άλλο. Είμαστε ΑΟΚ και πρέπει να τονιστεί στην νεα ονομασία της ΠΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.