– Τα πιο σημαντικά πράγματα, μεταξύ των πολιτικών προσώπων, λέγονται, πολλές φορές, στις «χαλαρές» συζητήσεις. Σαν αυτή που έκανε ο Αντωνάκης ο Σαμαράς, με τα τοπικά στελέχη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα, το περασμένο Σάββατο.
– Μη μου πείτε ότι ο Αντωνάκης επιθύμησε να δει τους φίλους στην Καβάλα, ενώ πήγαινε προς την Ξάνθη, όπου προσκλήθηκε να μιλήσει σε εκδήλωση.
– Μεταξύ «τυριού και αχλαδιού», ίσως και φρέσκου ψαριού, θα μίλησαν για τις πολιτικές εξελίξεις, τις εκλογές, το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Καβάλας, άντε και για τον Λαυρεντιάδη που έκανε την ELFE τρία κομμάτια, για να τη διοικήσει καλύτερα!
– Η πληροφορία ότι ο Αντωνάκης άρχισε τις βολιδοσκοπήσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, που είναι φιλικά προσκείμενα προς το πρόσωπο του, με σκοπό τη διερεύνηση της δυνατότητας ίδρυσης νέου πολιτικού φορέα, με το σύνθημα: «Τα μνημόνια δεν θα φέρουν την (Πολιτική) Άνοιξη στην Ελλάδα», χαρακτηρίζεται ως (παντελώς) αναληθής. Και προβοκατόρικη.
– Κι αυτό, γιατί ο Αντωνάκης έχει ωριμάσει πολιτικά και επειδή κάποτε, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, είχε θέμα με τον επίτιμο πρόεδρο, δεν σημαίνει πως έχει πρόβλημα με τον σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και υιό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
– Άλλωστε, όπως είχε πει ο επίτιμος, για άλλο θέμα, μετά από δέκα χρόνια κανείς δεν ασχολείται με ότι έγινε στο παρελθόν.
– Ο Αντωνάκης θα στηρίξει τον Κυριάκο και τη Νέα Δημοκρατία, για να νικήσουν στις επόμενες εθνικές εκλογές και να βάλουν τέλος στην «Αριστερή παρένθεση» στη διακυβέρνηση της χώρας.
– Μετά, ίσως ο Κυριάκος του αναθέσει το Υπουργείο Εξωτερικών, για να βάλει τέλος και στη διαπραγμάτευση για την ονομασία των Σκοπίων.
– Κι έτσι, όλα θα τακτοποιηθούν. Με καθυστέρηση 25 χρόνων (από το «διαζύγιο» του Αντωνάκη με τη Ν.Δ.).


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.