Με έκπληξη είδαμε, το πρωί της Παρασκευής 5 Αυγούστου 2022, αυτοκίνητο σχολής εκπαίδευσης υποψήφιων οδηγών, να σταθμεύει μπροστά από ράμπα ατόμων με κινητικό πρόβλημα, στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντίστασης και Αβέρωφ. Η έκπληξη έγινε μεγαλύτερη, όταν μας είπε ο συνοδηγός-εκπαιδευτής, ότι γίνεται εξέταση του οδηγού!

Τολμήσαμε να σχολιάσουμε πως απαγορεύεται η στάθμευση μπροστά και πάνω σε ράμπες ατόμων με κινητικό πρόβλημα και ο εξεταστής, που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, με ειρωνικό ύφος, απάντησε: «Εσύ γιατί κάνεις τον έξυπνο;».

Εάν ο εξεταστής ζήτησε από τον υποψήφιο οδηγό, να σταθμεύσει το αυτοκίνητο μπροστά από την ράμπα με σκοπό να τον «κόψει», έπρεπε ο εκπαιδευτής και ο οδηγός να του επισημάνουν ότι απαγορεύεται η ενέργεια αυτή. Και το αυτοκίνητο να συνεχίσει την πορεία του.

Προφανώς, ο εξεταστής δεν κατάλαβε πως στο σημείο εκείνο υπάρχει ράμπα ΑμεΑ και ενοχλήθηκε από το σχόλιο μας. Δυστυχώς, στην πρακτική εξέταση δεν μπορεί να «κοπεί» ο εξεταστής! Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό που έκανε σε βάρος μας ο εξεταστής, «Είσαι βλάκας» είπε, του τον επιστρέφουμε! Είναι ντροπή για έναν δημόσιο υπάλληλο, να συμπεριφέρεται με αγένεια στους πολίτες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.